“ SEVİNİN KÜÇÜKLER ÖVÜNÜN BÜYÜKLER “

featured

“ SEVİNİN KÜÇÜKLER ÖVÜNÜN BÜYÜKLER “

Sakaryaspor Osman Özdemir komutasında çıktığı ikinci maçtan da zaferle ayrıldı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz Payasspor’u Aytaç Ak ve Erçağ Evirgen’in golleriyle devirdi  Maça iyi başlayan temsilcimiz 35’nci dakikada Aytaç Ak’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda önemli pozisyonlardan eli boş dönen Sakaryaspor soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıya ise konuk takım hızlı başladı. 5 dakikada 3 önemli pozisyon bulan Payasspor gol yollarında etkisiz kaldı. 51’nci dakikada penaltı kazanan yeşil-siyahlı temsilcimiz Erçağ Evirgen’in golüyle durumu 2-0 yaparak rahatladı. Kalan dakikalarda skorun verdiği avantaj ile mücadelesini sürdüren Sakaryaspor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 

“ HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK “

Teknik Direktör Osman Özdemir, maç sonrası yaptığı açıklamada galibiyeti hakettiklerini söyledi.

“ PAS TAKIMI OLDUĞUMUZU GÖRDÜK “

Teknik Direktör Osman Özdemir, maç sonunda yaptığı açıklamada “Öncelikle alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum. Oyuna kötü başladık. Rakip ilk dakikada önemli bir pozisyon buldu ancak değerlendiremedi. Bu pozisyonun ardından ilk 45 dakikada oyun üstünlüğü bizdeydi. Golü bulduk. 2-3 gol daha atabilirdik ama olmadı. İkinci yarıya da Düzyurt maçındaki gibi kötü başladık. Rakibimiz iki, üç net pozisyon buldu atamadılar. Buda bizim şansımızdı. İkinci golden sonra oyunu tekrar tamamen lehimize çevirdik. Pas takımı olduğumuzu bugün gördük. Doğru işler yaptık ve sahadan 2-0 galip ayrıldığımız için mutluyum” dedi.

TALHA FARKI ORTAYA ÇIKTI

Sakaryaspor’da Payas maçı öncesinde affedilen Talha Mayhoş dün 11’de şans buldu.

HIRSLI VE İSTEKLİYDİ

Lig’de uzun zaman sonra yeşil-siyahlı formayı giyen Talha, oynadığı iyi futbolla tam not aldı. Yaklaşık 3.5 aydır oynamayan Talha hırslı ve istekli tavırlarıyla dikkatlerden kaçmadı. Kadro dışı kalmasına rağmen altyapıdaki antrenmanlarla kendine iyi bakan Talha güzel futbolunu bir asistle süsledi.

TRİBÜNLER KEYİF ALDI

Afyon yenilgisinin ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Sultanbeyli ekibini 3-1 ile geçen ekibimiz, dün evinde hatırı sayılır bir taraftar önünde Hatay temsilcisi Payasspor’u konuk etti. Mücadeleye ilgi beklenenden fazla oldu ve karşılaşmayı yaklaşık 8 bin civarında taraftar seyretti. Maçın başından sonuna kadar 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek veren Yeşil-Siyahlı taraftarlar, alınan galibiyette büyük rol oynarken, maç sonunda Atatürk Stadyumunda büyük sevinç hakimdi. Maç bitiminde takımlarını tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulunan Tatangalar, vefatının 10.yıl dönümünde Aykut Adıyaman’ı da unutmayarak, açtıkları pankart ve söyledikleri bestelerle Aykut’u da andılar.

 

HAKEMLER HARİKA MAÇ YÖNETTİLER

Sakaryaspor-Payaspor maçını yöneten İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serkan Ergün ve yardımcıları Barış Çardaklı ve Şenol Bektaş maç boyunca harika bir maç yönettiler. Bu maça atandığında “ uzun bir süredir maçlara çıkmayan hakem “ diye lanse edilen Serkan Ergün verdiği kararlarla her iki takım futbolcularının hiçbir tepkisi ile karşılanmazken sadece penaltı kararı sonrasında biraz itiraz olduysa bu da gayet normaldi. Kısacası maçın hakem triosu maça iyi başladı, iyi götürdü ve sonunda da iyi bitirerek Sakaryaspor taraftarlarından da alkış almayı hak ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!