Futbolcular Yemekte Buluştu…

featured

Futbolcular Yemekte Buluştu…

Geyve Kızılkaya Spor Futbolcuları, Alifuatpaşa mahallesindeki “Osmanlı Mutfağı”n da düzenlenen bir yemekte bir araya geldi.

Kızılkaya Spor Başkanı Murat Çakmak yaptığı kısa açıklamada: “Kızılkaya Mahallesinin gençleri ve spora gönül verenler, başarılı performansları ile taraftarlarını sevindiren futbolcularına bir yemek vermek istediler. Bizlerde yardımcı olduk. Birlikte olmak güzel bir duygu.” Dedi.

Kızılkaya Spor Futbol Kulübünün Antrenörü Kerim Çakmak takımı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Akrabalarımın yaşadığı bu şirin yerde sporculara, futbola gönül vermiş gençlere yardımcı olmak istedim. Bir beklentim yok sadece onların başarılarında payım olsun istiyorum. Takımımla geçen yıl iyi bir hava yakaladık. 10 maçın 9 unu galibiyet ile 1 maçı beraberlik ile bitirdik. Kavgasız gürültüsüz bir sezon geçirdik. Birinci amatörde de takımım istediğimiz seviyeye gelmekte. Eksikliklerimizi biliyoruz onları en kısa sürede yerine getireceğiz. Geyve’den Arifiye’ye futbolcuların gelmesi çok zor oluyor. Çoğu buralarda çalışıyor. Amatörde yapacağınız antrenman sayısı ikinin altına düşmemeli bizlerde buna gayret ediyoruz. Çocuklarımız yürekleri ile oynuyorlar. Şirin Köylerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar. Geçen yıl ki kadromuza takviyeler yaptık. Geyve’den sol bek Hakan, Akçaydan santrafor Caner’i, Bekirpaşa’dan kaleci Emre’yi, Boğazköy’den Sezgin’i, Alifuatpaşa’dan Yasin’i, Hacımercan’dan Mustafa’yı, Karaçam’dan İbrahim’i aldık. Bu gelenlerin hepsi bu köyün çocukları. Bizim hedefimiz; oynadığımız futbolla takdir almak, ligde kalmak. Takıma verdiğimin karşılığını da alacağıma inanıyorum.”

Namık Cihan. Geyvemedya.Com

kizilkayaspor-alifuatpasa-osmanli-mutfaginda-yemekte-biraraya-geldi-2-600x450 kizilkayaspor-alifuatpasa-osmanli-mutfaginda-yemekte-biraraya-geldi-3-600x450 kizilkayaspor-alifuatpasa-osmanli-mutfaginda-yemekte-biraraya-geldi-4-600x450 kizilkayaspor-alifuatpasa-osmanli-mutfaginda-yemekte-biraraya-geldi-6-600x450

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!