Kuzey Futbol Turnuvası 17 Haziran Cuma 2016 Maçları

featured

Kuzey Futbol Turnuvası 17 Haziran Cuma 2016 Maçları

Karadeniz Efsane

Karadeniz Efsane 4-0 Kayı Obası

C Grubu takımlarından Karadeniz Efsane liderlik için, Kayı Obası ise gruptan çıkmak adına sıralamasını yükseltmek için sahaya çıktı. Maçın sonunda istediğini alan taraf Karadeniz Efsane oldu.

Kuzey Futbol Turnuvası’nda grup maçlarında sona gelinirken, takımlar da sahaya adeta varını yoğunu koymaya başladı. C Grubu takımlarının mücadelesinde üç puanı alan taraf 4-0’lık skorla Karadeniz Efsane oldu ve liderliğe yerleşti. Karadeniz ekibinin golleri Birol (2), Erol (1) ve Mustafa’dan (1) geldi. Kayı Obası ise bu mağlubiyetle, grup sonunculuğunda kalmasına rağmen matematiksel olarak gruptan çıkma şansını sürdürdü.

Arzum Yufka

Arzum Yufka 4-1 Kızılcık HAS Yapı

C Grubu lideri Kızılcık HAS Yapı, liderliği korumak, 3.sırada bulunan Arzum Yufka ise liderliği devralmak için sahada mücadele etti. Arzum Yufka, sahadan galibiyetle ayrılsa da liderliği averajla kaçırarak ikinci sırada yer aldı.

Liderlik mücadelesinde kazanan taraf 4-1’lik skorla Arzum Yufka oldu. İki takım da sahaya liderlik için çıktı. Fakat buskor, iki takımın da istediğini elde etmesine yetmedi. Kızılcık HAS Yapı, Arzum Yufka’dan Aleksandre (2), Vano (1) ve Parlo’nun (1) gollerine engel olamayınca sahadan yenik ayrıldı ve liderliği kaptırdı. Arzum Yufka’nın üç farklı galibiyeti de liderliği devralmasına yetmeyince 1 averaj farkıyla ikinci sırada kaldı.

Nil Mobilya

İstikbal Karasu 1-3 Nil Mobilya

Gecenin son maçı, D Grubu’nun turnuvadaki ikinci maçlarının ilkine sahne oldu. İki takımın da liderlik için çıktığı müsabakada üç puan Nil Mobilya’nın oldu ve grupta liderliğe yükseldi.

İki mobilya ekibinin kıyasıya mücadelesinde üç puanı üç golle Nil Mobilya aldı. Nil Mobilya’nın gollerini Aytaç (1), Firaz (1) ve Erol (1) kaydederken, İstikbal Karasu’nun tek golü Osman’dan geldi. Nil Mobilya, bu galibiyetle liderlik koltuğuna yerleşirken, İstikbal Karasu, ikinci sırada yer aldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!