“30 KİŞİLİK FUTBOLCU ORDUSU İLE ÇALIŞIYORUZ “

featured

YIKILMADIK AYAKTAYIZ !

Geçtiğimiz sezon oynadığı Süper Amatör Ligden birinci amatör kümeye düşen Yenikent Fıratspor’da sular duruluyor. Yeni sezon çalışmalarına Teknik Sorumlu Yüksel Çakır nezaretinde başlayan ancak “ birçok oyuncu Yenikent Fıratspor’a gitmiyor “ şeklinde yapılan spekülasyonlar amatör futbol gündemindeki yerini korurken, Yenikent Fıratspor Kulüp başkanı Hacı Koltuk bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.

“30 KİŞİLİK FUTBOLCU ORDUSU İLE ÇALIŞIYORUZ “

Başkan Hacı Koltuk açıklamasında “ baştan bazı oyuncuların gelmediği bunun nedeninin de eski çalıştırıcımızın ekibinden oluşları gibi görünüyordu. Ancak zamanla durum düzeldi ve Yenikent Fıratspor şu anda 30 Kişilik futbolcu ordusu ile çalışmalarına büyük bir ciddiyetle devam ediyor. “ Diye konuştu. Öte yandan Yenikent Fıratspor, Hızırtepe özenspor  ile bir hazırlık karşılaşmasına çıktı. 1-1 Berabere sonuçlanan maç sonrası görüşlerini söyleyen Teknik Sorumlu Yüksel Çakır. Gittikçe form tutuyoruz ve hedefimiz geldiğimiz süper amatör ligi tekrar geriye dönmektir. “ Dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!