3 Ayrı Dalda BalkanÖzçakar Avrupa Üçüncüsü Oldu Şampiyonu Oldu

featured

Özçakar Avrupa Üçüncüsü Oldu

 13-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Slovakya’da düzenlenen Büyükler Avrupa Kick Boks şampiyonasında İlimizin yetiştirdiği sporculardan Beyza Fatma Özçakar, Avrupa üçüncüsü oldu.

Kick Boks Milli Takım antrenörü ve aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks branş antrenörü olan Seydi Gökpınar önderliğinde Avrupa Şampiyonasına katılan Cihat Kopal eleme turunda ve Fatih Erman ise çeyrek finalde rakiplerine yenilerek elendi. İlimizde Kick Boks hayatına başlayan Beyza Fatma Özçakar, yarı finalde elendi ve bu sonuçla Avrupa üçüncüsü oldu.

Kick Boks Antrenörü Seydi Gökpınar, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel ve Kick Boks Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı’ya bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim.” Dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Slovakya’da düzenlenen Büyükler Avrupa Kick Boks şampiyonasında Milli takımla birlikte mücadele eden Sakarya’lı sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!