29.Sakarya Olgunlar Turnuvasına İsim Sponsoru Gazi Metal Firmasına oldu

featured

29.Sakarya Olgunlar Turnuvasına İsim Sponsoru  Gazi Metal Firmasına oldu

  1. Sakarya Olgunlar Turnuvasına İsim Sponsoru olan Gazi Metal Firmasına, Adapazarı Prof. Dr.Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mithat Şahin . Okulun Spor Derneği Başkanı Feridun Özdemir, Okul Aile Koruma Derneği Başkanı Adnan Akıncı ve Organizasyon Komitesi Üyesi Yusuf Koç teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarete ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu’na okul müdürü tarafından teşekkür plaketi,  Adnan Akıncı tarafından büyük boy takım kadrosu fotoğrafı, Yusuf Koç tarafından da Gazi metal adına bastırılan Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası Kitapçığı hediye edildi. Bu sene Ramazan Bayramı sonrasında düzenlenecek olan 29. Sakarya Olgunlar Turnuvasına İsim Sponsorluğu konusunda tekrar sponsor olmayı kabul eden Mehmet Gazioğlu “Eğitime ve ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlamak amacıyla bu yıl bu turnuvaya tekrar isim sponsoru olduk hayırlı olsun geçen yıl yapılan turnuva gibi güzel bir turnuva olsun “dedi.

Okul Müdürü Mithat Şahin ise Mehmet Bey ve Gazi metal Firmasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek “bu yıl yapacağımız turnuva’nın daha güzel geçmesi için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım elimizden  gelen gayreti göstereceğiz ” dedi. Görüşme sonrasında firmanın koordinatörü ve muhasebe müdürü Gani Erdoğan misafirlere fabrikayı gezdirerek bilgiler verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!