NE MAÇTI AMA !

featured

NE MAÇTI AMA !

HAZINLAYAN : Sırrı ŞANLI

Cumartesi günü Ekrem karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde Gelişim Ligi U-14 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-14 Takımı evinde konuk ettiği Bursa Nilüferspor ile karşı karşıya geldi. Zevkli ve bir o kadar da çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısında Sakaryaspor Gülhan’ın ayağından 3 Net gol pozisyonundan yararlanamazken, ikinci yarıda Bursa Nilüferspor’un ataklarında da kaleci Şahan adeta devleşti ama bir türlü gol gelmiyordu.

UZATMALARDA GELEN SEVİNÇ

Maçın normal süresi sona ermek üzere iken maçın hakemi Tayfun Güz 5 Dakikalık ek zaman gösterdi. Maç birden kızıştı. Sakaryaspor iyice yüklendi ve uzatma dakikalarında 70+3’te sol taraftan gelen bir pozisyonda Mert klasını konuşturdu ve takımını 1-0 Öne geçirdi. Golden sonra Sakaryaspor’lu futbolcular sevinç yumağı oluşturdular.

MERT SEVİNCİNİ HOCASIYLA PAYLAŞTI

Sakaryaspor U-14 Takımının gözde futbolcularından Mert Kapıcıoğlu bu maçta da kalitesini ortaya koydu ve attığı golle hem takımına üç puan kazandırdı, hem de gelmeyen golün sıkıntısını da bir yerde atmış oldu. Mert gol attıktan sonra sevincini Teknik sorumlu Furkan Köseoğlu ile paylaştı. Manzara görülmeye değerdi.

HAKEM MAÇA DAMGASINI VURDU

Sakaryaspor-Nilüferspor U-14 Karşılaşması normal bir şekilde devam ederken Maçın hakemi Tayfun Güz’e her iki takım kulübesinden ve seyircisinden tepkiler geliyordu ki ne olduysa maçın uzatma dakikalarında oldu. Sakaryaspor’un golünden sonra kalan iki dakikada neler oldu neler. Hakem tayfun Güz önce Sakaryaspor’lu Serhat Alıcı’ya ikinci sarıdan kartını gösterirken itirazlara devam eden Gülhan Üreyen’e de direkt olarak kırmızı kartını gösterdi. Sakaryaspor sahada 9 Kişi kaldı. Neyse ki fazla zaman kalmamıştı.

ÇİRKİN MANZARALAR

Maçın bitimi ile birlikte her iki takım oyuncularından, teknik heyetlerinden ve seyircilerinden tepkiler devam ediyordu. Hakemler çıkış kapısına geldiklerinde ise hiç beklenmeyen çirkin görüntüler vardı. İddialara göre hakem seyircilerden bazılarına ve saha içerisinde de sporculara küfürlü konuşmuş. Bu bir iddia ama bu iddia hemen sahaya çocuklara da yansıyınca hiç yoktan gerginlikler yaşandı. Hakemler soyunma odalarına giderken Sakarya’lı bazı sporcu velileri de hakemlere en güzel dileklerini sunmayı da ihmal etmediler ( ! )

SAKARYASPOR’DA ÜÇ PUAN VE LİDERLİK KEYFİ

Maçın bitiminde ise futbolcular sporcu velileri taraftarlar tarafından tribünlere çağrıldılar. Gençler de takım halinde tribünlere giderek velileri ile birlikte yeşil siyah çektiler ve velilerden bol bol alkış aldılar. Sakaryaspor’lu minikler aldıkları bu galibiyetle aynı zamanda 34 Puanla grup liderliğini tekrar ele geçirmenin sevincini de yaşadılar.

1 2 3 4 5

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!