YEŞİLTEPE ORTAOKULU KUPA AVCISI

featured

YEŞİLTEPE ORTAOKULU KUPA AVCISI

Sakarya 2. Küme yıldız Erkekler Ortaokul futbol birinciliği Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan 3.Lük-4. Lük ve Final karşılaşmaları ile sona erdi. Oynanan 3.lük-4. Lük karşılaşmasında Özel Erenler Güneş Ortaokulu ile Özel Doğa Ortaokulu takımları karşı karşıya geldiler. Maçın normal süresi 2-2 Berabere sona erdi. Seri penaltı atışları da 4-4  Berabere sonuçlanınca seri penaltı atışlarına geçildi ve sonuçta rakibini 8-7 Yenmeyi başaran Özel doğa Ortaokulu 3.lüğü kazandı. Final karşılaşmasında ise Yeşiltepe Ortaokulu ile Selçukbey Ortaokulu karşı karşıya geldiler. Maçın normal süresi 1-1 Berabere sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Yeşiltepe Ortaokulu maçtan 6-5 Galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

KUPALARINI ALDILAR

Final maçının sonrasında kupalar verildi.

4. Olan Özel Erenler Güneş Ortaokulu’nun kupasını Selçukbey Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tiflis,

3. Olan Özel Doğa Ortaokulu’nun kupasını Gençlik ve Spor görevlisi Numan Savur,

selcuk kupa alpay 2 selcukbey

2. Olan Selçukbey Ortaokulu’nun kupasını Özel Güneş Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev ve

sakarya idman 013

şampiyon Yeşiltepe Ortaokulu’nun kupasını da Yeşiltepe Ortaokulu müdürü İsmail Yaman verdiler.

sakarya idman 039 sakarya idman 055

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!