21 Haziran’da start alacak olan dev organizasyon yine binlerce futbolseveri buluşturacak Olgunlar gün sayıyor

featured

21 Haziran’da start alacak olan dev organizasyon yine binlerce futbolseveri buluşturacak
Olgunlar gün sayıyor
Bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası için geri sayım başladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
UEFA tarafından Dünya’da en iyi ‘ÖZEL SPOR ORGANİZASYONU’ olarak gösterilen ve bu konuda ödül alan Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında 2 yıllık hasret bitiyor. Hem virüs salgını, hem de yıllarca turnuvaya ev sahipliği yapan Ticaret Meslek Lisesinin yıkılması sebebiyle 2 dönemdir düzenlenemeyen turnuva, 32’nci serüven ile yola devam edecek. Bir erteleme olmazsa 21 Haziran’da Sakarya Atatürk stadının yanındaki yeni Sahada düzenlenecek olan turnuvayı Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesindeki Gençlik Merkezi Spor Kulübü Derneği düzenleyecek.
Yakında açıklama yapılacak
Düzenlendiği ilk günden bu yana ilimiz Sakarya’da yaz akşamlarını değişmezi olan Olgunlar Futbol Turnuvasının bu yıl da yine binlerce futbol tutkununun buluşturacak. Büyük ilgi göreceği turnuvanın sağlıklı bir ortamda düzenlenmesi için harekete geçen Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tribünlerin yapımı ve sahanın turnuvaya uygun hale getirilmesi konusunda büyük çaba sarf ediyor. Bu arada turnuvaya katılım şartları ve yaş sınırlamaları ile ilgili bilginin önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor.
Şamil Bilgin’den net mesajlar
Yeni adresinde daha çok ilgi görmesi beklenen 32’nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası için geri sayım sürerken, önceki gün açıklama yapan Turnuva Genel Koordinatörü Şamil Bilgin önemli mesajlar verdi. İşte Bilgin’in açıklaması;
—Bilindiği üzere geleneksel hale gelen Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvamızı, iki yıldır pandemi ve sahamızın olduğu Ticaret Meslek Lisesinin yıkılması sebebiyle yapamadık. Ünü çoktan Sakarya’mızı aşan, 2007 yılında UEFA yetkililerinin bizzat izleyerek Avrupa’da yılın en özel veteran organizasyonu belgesiyle taçlandırdıkları turnuvamız, 31 yıl varlığını sürdürerek sporseverlerin yaz akşamlarında hasret giderdikleri bir buluşma noktası haline gelmiştir.
—Turnuvamız, birçok ilden gelen, milli takım düzeyinde profesyonel ve şöhretli sporcularını ağırlamıştır.
—Basınımız tarafından başlatılan turnuvamızın bugünlere gelmesinde gerek Belediyelerimizin, gerek Kurumların, gerekse turnuvaya gönül veren sporseverlerin büyük katkıları bulunmaktadır.
—Pandemiden sonra, maalesef geçen yıl da turnuvamızın düzenlendiği ve ‘Olgunlar Arena ‘ olarak bilinen Ticaret Meslek Lisemiz yıkılmış ve hal böyle olunca da böylesine uzun soluklu, sevilen ve spor adına büyük bir sivil toplum organizasyonu olan turnuvamız adeta kaderine terkedilmiştir
—Olgunlar Futbol Turnuvamızın spor adına bir değerimiz olduğunu idrak edip, inisiyatif alarak bu projenin devamı için bu şehrin bürokratları, spordaki akil insanlar, kurumlar ve basınımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde turnuvamız yeniden düzenleniyor.
—Turnuvamıza sahip çıkan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, şampiyon Sakaryaspor’umuzun mabedi olan Atatürk Stadının yanındaki mükemmel tesisi turnuvamıza uygun hale getirmek için büyük çaba sarf etmektedir.
—Yeni Olgunlar Stadımız, büyüyen ve nüfusu artan Serdivan, Camili, Korucuk, Karaman ile Adapazarı ve Erenler, Arifiye, Karasu, Akyazı, Hendek ve Karasu gibi ilçelerimize çevre yolları vasıtasıyla ulaşılabilecek bir konumdadır.
—İlimizde bu yeni tesisimize benzer, turnuvamıza uygun büyüklükte ve otopark sıkıntısının olmayacağı başka bir alan bulunmadığı aşikar. Bu sebeple turnuvamızı burada düzenlene kararı aldık.
—Turnuvamız ile ilgili tüm kurallar, detaylar ve katılım şartları, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alacak olan Olgunlar Futbol Turnuvası bölümünde, çok kısa süre içinde yayınlanacak.
—Bu yılki turnuvamızda, geçmiş yıllarda çevreye rahatsızlık vermeme adına yapamadığımız konser ve bazı aktiviteler gerçekleştirmeyi de planlıyoruz
Şimdiden tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!