2020 Dünya Şampiyonası Sakarya’da

featured

2020 Dünya Şampiyonası Sakarya’da

Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın gururunu taşıdıklarını belirterek bisiklet konusunda önemli adımların atılacağını vurgulayan Başkan Yüce, “2020 Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası bildiğiniz gibi şehrimizde gerçekleştirilecek. Bu organizasyonu tüm dünyadan yaklaşık 300 basın mensubu takip edecek. Bunun yanında yine tüm dünyadan şampiyonayı izlemek üzere şehrimize binlerce turist gelecek. Sakarya’mızın tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağlayacak olan organizasyon; şehrimizin tüm dünyada tanınmasını sağlayacak. Şehrimizi “Bisiklet Şehri” yapma konusunda çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Avrupa Birliği’nin ulaşım projeleri desteklerinden olan IPA II programı kapsamında sunduğumuz projemiz kabul edildi. Proje bünyesinde hali hazırda kullanımda olan SAKBİS’lere ilave bisiklet ve terminaller inşa edeceğiz. Ayrıca otomatik yolcu sayma sistemi kamerası, Akıllı Otobüs Durağı, eğitimler, teknik geziler ve bilgilendirme toplantıları yapılacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SATSO Meclis Toplantısına katıldı. SATSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yüce’nin yanı sıra SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ile oda üyeleri, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve basın mensupları katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!