1998 şampiyonluğunu hatırladım.

featured

1998 şampiyonluğunu hatırladım.

,İş adamı Nihat Ayyıldız Başkan ,rahmetle anıyorum. Ersin Taranoğlu Bakan şehir dinamiklerini harakete geçirmiş ve taraftar öyle yada böyle inanmış, hoca İlyas Tüfekçi,takımın kaptanı rambo hasan, takımı sırtayan Yasin ve Muhammet belçikan gelmiş gurbetçi oyuncularımız. Hani derlerye döve döve şampiyonluk… İnanmışlık, lobinin kralı var.

final gecesi hakemi bile degiştirebilecek bir lobi. 100 otobüs ve 28 vagon la gidilen bor final. Sonu mutluluk ..Bugün bakıyorum da şehir den uzak bir takım ,lobisi olmayan bir yönetim, siyasi agırlıgı futbola uzak millet vekillerinin elinde. Tuttuğunu koparan sayın vekilimiz Ali İhsan Yavuz istese olmazmı, hakem bile değişir.

bambaşka bir takim izleriz. Yani uzun lafın kısası o isteyene kadar bekleyecegiz. Lobimiz olmadan ,bu şehrin vekilleri uzaktan baktıgı sürece Ekrem başkan ve biz taraftarlar beraber kol kola cefayı çekeriz. Birilerı diyecekki” milletin vekilinin işimi yok” saygı duymam.Çünkü bu şehrin en büyük markasını ayağa kaldırmak ilk işleri olmalı. saygılarımla..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!