1968 Pamukova her kapıyı tıklıyor

featured

Pamukova 1968 iki kişilik ordu gibi. Başkan Hüseyin Ceroğlu,Teknik sorumlu Mehmet Atmaca. İlcenin tek tanıtım aracı olarak futbolda Pamukova 1968 var ama testekcileri sınırlı. Mavi Beyazlı ekipin  iki sorumlusu Başkan Hüseyin Ceroğlu ve teknik sorumlu Mehmet Atmaca  geçtiğimiz günlerde İlcenin Kaymakamını makamında ziyaret edip  lig öncesi sorunlarını onunla paylaştılar. NAZIM AKTÜRK

MAKAMDA  ZİYARET  VE FORMA  TAKDİMİ
Pamukova 1968 Başkanı Hüseyin Çeroğlu ve Teknik sorumlu Mehmet Atmacanın Pamukova kaymakamı Mustafa Ünlüsoyu ziyaretinden olumlu bir yaklaşım çıktı. Pamukova Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy  lig öncesi yardım konusunda ,belirlenecek yol haritası doğrultusunda  eldeki imkanlar doğrultusunda atılacak adımların olabileceğini,yönetimle beraber  bu konuda Pamukovanın sporda tek tanıtım aracı olan Pamukova 1968 el birliği ile  atılacak adımlarla iyi bir sezon geçirmesi adına katkı sunmaya çalışacaklarını belirtti. Başkan Hüseyin Ceroğlu ve Teknik sorumlu  Mehmet Atmaca  kaymakam Mustafa Ünlüsoya hem ilçelerine yeni gelmesi dileği hoş geldin deyip,sorunlarına  olumlu yaklaşım gösterdiği ziyarette  kendisine günün anısına Mavi Beyaz Pamukova 1968 forması taktim ettiler ve beraber resim verdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!