19 MAYIS STADINDA BÜYÜK RANDEVU

featured

19 MAYIS STADINDA BÜYÜK RANDEVU

Bayrampaşaspor’u 1-0 ve 4-0’lık galibiyetlerle eleyen yeşil siyahlılar kendi evinde 1-0 mağlup olmasına rağmen deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Diyarbekirspor ile finalde karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu final müsabakasının 14 Mayıs Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadında  oynanacağını açıkladı. Maç saati ise daha sonra açıklanacak. Pazar günü oynanacak olan final maçına binlerce yeşil siyahlı taraftarın akın etmesi beklenirken final biletleri ile ilgili yarın kulüpten açıklama yapılması bekleniyor.. Sakaryaspor, Diyarbekirspor ile ligin 12. haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 1-0 mağlup olmuş 29.haftada deplasmanda oynanan karşılaşmayı ise yeşil siyahlılar 1-0 kazanmıştı.

19.200 KAPASİTELİ

Ankara 19 Mayıs Stadyumu 19200 kişilik kapasitesi ile Ankara’nın en büyük 4. stadyumu. 1936 yılında hizmete açılan stadı Gençlerbirliği ve Ankaragücü takımlarının maçlarına ev sahipliği yapmakta.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!