U14’LER FİNALE HAZIRLANIYOR

featured

– 14’LER FİNALE HAZIRLANIYOR

8 Mayıs Pazar günü Göztepe ile karşılaşacak olan Yeşil-Siyahlılar idmanlarına  Teknik Sorumlu Furkan Köseoğlu nezaretinde ara vermeden devam ediyor. Bu önemli karşılaşma saat 14.00 de Kütahya Ali Asım Alkış stadında oynanacak.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan ancak zirveyi Yeşil Bursaspor’a kaptıran Sakaryaspor U 14 takımı Play-Off eleme grubunda  D grubunun güçlü rakibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.  Yeşil-Siyahlı gençler bu zorlu karşılaşmayı geçerse Türkiye Şampiyonluğu finallerine katılma hakkı elde edecek. Antrenörleri Furkan Köseoğlu ile hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor 8 Mayıs Pazar günü bu kritik maçı Kütahya da oynayacak.Göztepe maçını aldıkları takdirde ilk 8 Takıma kalacaklarını söyleyen Teknik Sorumlu Furkan Köseoğlu “ ilk sekiz takımın karşılaşacağı Play-off karşılaşmaları Antalya’da yapılacak ve Sakaryaspor bu play-off’a çıktığı takdirde Fenerbahçe. Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların U-14 Takımları ile karşılaşacğız “ Diye konuştu . Futbolcularına çok güvendiğini söyleyen Köseoğlu Göztepe maçından galibiyetle çıkacaklarına  inandığını da sözlerine ekledi.

u14 (1) u14 (3) U-14-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!