Ferizli Geyve’nin ipini Tale ile çekti 3-1

featured

Ferizli Geyve’nin ipini Tale ile çekti 3-1

Süper Amatör Lig A Grubu 14. Hafta müsabakasında Ferizlispor ile Geyvespor  Ferizli Suni Çimde karşı karşıya geldi. Ferizlispor müsabakadan 3-1 galip ayrılarak Play-Off yolunda önemli bir galibiyet aldı.

KARŞILIKLI GOLLER

Süper Amatör Lig A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Ferizlispor ile Geyvespor ligin 14.Haftasında Ferizli Suni Çimde karşı karşıya geldi. Müsabakaya etkili başlayan Ferizlispor Dakika .9’da Ersin ergin şık golü ile skoru 1-0’a getirdi. Erken gelen golün etkisi ile birlikte rakip kalede üstünlük kurmak isteyen ev sahibi ekip yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince farkı açamadı.   Kontra atak ile rakip kaleye yüklenen Geyvespor Cevat’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kaan, dakika 27’de  attığı gol ile durumu 1-1’e getirdi. Müsabakanın ilk yarısında iki takımda pozisyona girse de dengeyi bozacak golü bulamayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

ÜMİT TALE FARK YARATTI

Müsabakanın ikinci  yarısına da iki takım da kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi halinde geçen karşılaşmada iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı. Oyuna 65.’dakika da dahil olan Ümit Tale, attığı şık kafa golü ile skoru 2-1’e getirdi. Bu gol ile oyundan kopan Geyvespor’un Açıklarını iyi değerlendiren yeşil beyazlı ekip ’de takımı adına tekrar sahneye çıkan golcü oyuncu Ümit Tale, 90+3 dakika da attığı gol ile müsabakanın sonucunu tahin etti. Ferizlispor bu galibiyet ile puanını 35 yaparak Play-Off yolunda önemli bir avantajı yakaladı. Geyvespor ise 31 puanda kalarak Play-Off hesaplarını zora soktu.

Saha: Ferizli Suni Çim

Hakemler: Levent Gümüşdere*, Önder Demir, Ömer Faruk Şahin*

Ferizlispor: Semih,* Ali Selim*,  Onur, Haluk* , Erdem*( Yasin*) , Fatih( Hamdi**)

, Tamer**, Ergin, Abdülbaki( Emirhan) , Kerem, Furkan* ( Ümit**) ,

Antrenör: Rahmettin Bulut

Geyvespor: Bilal*, Çağatay, Uğurcan*, Eren*, Ali Kemal*, Abdullah*, Cevat*, Fatih*( Ali ) , Kaan( Berkay) , Ömercan* ( Sezer*) , Ferdi*,

Antrenör: Tolunay Selçuk

GOLLER: Dk.9 Ersin ergin Dk.74 , 90+3 Ümit Tale ( Ferizlispor) ,  Dk.27 Kaan Kırcı ( Geyvespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!