1 TL BİLET KAMPANYASI BAŞLIYOR

featured

Pazar günü oynanacak olan Kastamonu mücadelesi öncesi basın sözcüsü Burçin Şahin Dur, basına maç biletleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

PERŞEMBE BAŞLIYOR

 

Rüstemler tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan, Şahindur, “Yaptığımız görüşmeler sonucunda Deniz Bank FastPay ile Kastamonu maçı için bir anlaşma yaptık. Kale arkası biletlerini 1 TL’den satışa sunacağız. Bunun haricinde diğer tribünlerde ise 5 TL indirim yapılacak. Bu sistem ise şöyle çalışacak. Perşembe günü Hilmi Kayın’ın orada ki Dükkan54 mağazası yanında ki bilet gişelerinin orada FastPay bilet satışı yapacağız, normal bilet satışı olmayacak ve 2 gün boyunca FastPay ile bilet satacağız. Uygulamayı telefona indirerek isteyen kredi kartı ile isteyen ise orada Deniz Bank bize 2 adet gişe veriyor. Orada hesaplarına 10 lira yatıracaklar ve kale arkası biletlerini 1 TL’ye aldıklarında 9 TL kendilerinde kalacak. Oradan da onu biz sistemde isim olarak bize verilecek gişe sisteminde göreceğiz ve kimliği ile gelerek bizlerden biletlerini alacaklar. Bu sayede taraftarımızın cebine de uygun olacak bir anlaşma yaptık” dedi.

HEDEF 2 BİN

 

Hedeflerinin en az 2 bin bileti bu sistemle satmak olduğunu ifade eden Şahindur, “Amacımız en az 2 bin kadar bileti FastPay üzerinden satmak. Bunun için de tüm taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Eğer istenilen rakamlara ulaşırsak şuan da sıkıntısını çektiğimiz sponsor bulma, reklam bulma konularında önemli bir sorunu da halletmiş olacağız. Ve arkamızda güçlü bir sponsor olarak bu iş bize geri dönecek.” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!