14 MAYIS’TA SATSO’DA BULUŞALIM

featured

14 MAYIS’TA SATSO’DA BULUŞALIM

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Rüstemler Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Başkan Aydın Sakaryaspor’un kongreye gideceğini belirterek tarih verdi.Normal genel kurulun Mayıs Ayında yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Aydın 14-21 Mayıs tarihlerinde SATSO Salonu’nda kongremiz gerçekleştirilecek. Bundan sonra herkes çıkıp adaylığını koyabilir. Sağda solda konuşmak yerine çıkıp bu işte var oluklarını gösterirler. Herkesin beklediği an geldi. Şimdi göreve gelebilirler.^” Dedi.  Biz başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Gerçek Sakaryaspor taraftarından sportif başarı konusunda istediğimiz olmadığı için özür diliyoruz. Biz sakaryaspor’u yerde sürünür bir halde aldık, ancak Sakaryaspor artık önü açılmış bir kulüptür.Bundan sonra bir daha yanlışlar yapılmaz diye tahmin ediyoruim. Adaylık konusunda bir şey söylemeyeceğim. Ben bekleyip görmek istiyorum. Neler yaşanacağını, kimlerin ön plana çıkacağını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

FEYYAZ VE ÖMER AYRILDI

Başkan Selahattin Aydın, takımın golcü isimlerinden Feyyaz Aydil ve Ömer Yıldız’ın takımdan ayrıldıklarını söyledi. Başkan Aydın, “Feyyaz Aydil bizimle geldi görüştü. Moralinin çok bozuk olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Kendisi ile konuştuk anlaştık daha sonra kucaklaştık ve yol ayrımına geldik. Feyyaz sözleşmesini feshetti. Ömer Yıldız ise izinliydi ancak izinden dönmedi. Kendisi ile ilgili yaptırımımız olacak” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!