Zirve’de kritik kapışma

Sakaryaspor, TFF 2. Lig’in 22’inci haftasında deplasmanda Gümüşhanespor’a konuk olacak. Şampiyonluk yarışı için büyük önem taşıyan karşılaşma 14 Şubat Çarşamba günü Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak.

CANLI YAYINLANACAK

Sakaryaspor’un 14 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor karşılaşması canlı olarak yayınlanacak. Lider Gümüşhanespor’un iç saha maçlarını canlı yayınlayan ÇayTV, Sakaryaspor müsabakasını da naklen yayınlanacağını açıkladı.  Yeşil Siyahlı taraftarlar karşılaşmayı D-Smart 166. Kanal & Digitürk 188. ve Turksat üzerinden takip edebilecekler.

 

4 FUTBOLCU SINIRDA

TFF 2.Lig’in 22’inci haftasında Gümüşhanespor’a konuk olacak Sakaryaspor’da bu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor.Yeşil Siyahlılarda 4 futbolcusu ise ceza sınırında yer alıyor.

Pendikspor karşılaşmasını ceza almadan atlatan Sakaryaspor’da kritik Gümüşhanespor maçı öncesinde Mahir Sağlık, Batuhan Karadeniz, Ramazan Çevik ve Yasir Subaşı sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Gümüşhanespor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde 18 Ocak Pazar günü oynanacak olan Zonguldak Kömürspor müsabakasında forma giyemeyecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!