ZIMBA NEREDEYSE HESAP VERDİ !

featured

ZIMBA NEREDEYSE HESAP VERDİ !

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba Askf Başkan odasında basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Zımba, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ve Yönetim Kurulu üyesi Neşet Çakır’la birlikte basına çok özel açıklamalarda bulundu. Bir yerel gazetede çıkan bir yazı üzerine açıklama yaparak sözüne başlayan Zımba aslı ve astarı olmayan bu denli yazılar karşısında çok üzüldüğünü söylerken, eski Başkan’ın da adı zikredilerek yazılan bu yazının gerçekleri yansıtmadığını ve bu nedenle kendisinin açıklamalarda bulunmak zorunda kaldığını söyledi. Zımba daha sonra genel konularda ve yaşanan futbol olayları ile ilgili gelişmelerden de uzun uzun bahsetti.

“BİZLER O DÜŞÜNCENİN DEVAMIYIZ “

Bir yerel gazetede eski Başkan Hüseyin kama’nın da ismi konu edilerek aleyhlerine yazılan yazı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yaşar Zımba “ biz göreve başlar başlamaz eski Başkan’ın resmini en baş köşeye astık. Benim çok eskiden beri bildiğim ve Sakarya futboluna çok hizmetleri dokunmuş biri ile ilgili yanlışlar yapmamız mümkün değil, bizler tam aksine onun yaptıklarının devamını yapmaya çalışıyoruz “ Diye konuştu. Bazı eski yöneticilerin imza toplama gibi bir uğraş içerisine girdiklerini hayretle izlediğini söyleyen Zımba, “ biz üç yıl için göreve geldik, beğenirsiniz devam ederiz, beğenmezsiniz, başkaları gelir. Rahmetli yerine gelecek olanların ne olduğunu çok iyi biliyordu. Bunun için seçimi erkene almak istedik. İlk erken seçimi az bir farkla kaybettik ama olağan seçimde göreve geldik. Bu iş bir nöbet işidir, yarın görevimiz biter bir köşeye çekiliriz, Buraları kimseye kalmaz “ Dedi.

“ ZEKİ TOÇOĞLU BU KENTİN ABİSİDİR “

Spor Kamuoyunda Başkan Zeki Toçoğlu’nun bu yönetime karşı olduğu şeklinde eski yöneticilerin bazı iddialarda bulunduğunu söyleyen Başkan Zımba, “ Zeki Başkan bu kentin abisidir. Şu anda her türlü görüşüyoruz. Eğer bizden memnun olmazsa bu zaten ortaya çıkardı. Zeki Başkan gibi tüm İlçe belediye başkanları da amatör spor kulüplerine yardımlarına eskisinden daha fazla devam ediyorlar.Şu anda Akyazı İlçesinde devasa spor tesisi inşa ediliyor. Başkan böyle bir düşüncede olsaydı bunlar gerçekleşir miydi? Bu nedenle başta Sayın zeki Toçoğlu’na ve ilçe belediye başkanlarına çok teşekkür ediyorum. “ Dedi.Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığına da değinen Zımba, biz gelirken ne dediysek yapmaya çalışıyoruz. Ama bu işler ha deyince olmuyor. Bu konularda çalışmalarımız sürüyor. “ Diye konuştu.

“ DEĞİŞİK ÇALIŞMALARIMIZ VAR “

Sakarya futbolunun kuruluşları olan Askf, hakemler ve spor kulüplerinin bir aile olduğunu vurgulayan Zımba, “ bu kurumlar arasında ufak tefek anlaşmazlıklar, kırgınlıklar olabilir. Biz bu sıkıntıların atlatılması için girişimlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetler hepimizin ortak faaliyetleridir. Bununla ilgili çalışmalarımız sonuç vermeye başladı.” Dedi. Yaptıklarının şeffaf bir şekilde ortada olduğunu söyleyen Zımba “ kendimizi 6 Ayda bir denetletiyoruz. Yönetim olarak İl Dernekler Bürosuna müracaatımızı yaptık. “Diye konuştu.

IMG_7890

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!