Yüzmede madalyalar geldi

Görme engelliler Kulüpler arası Türkiye Yüzme şampiyonası Sakarya Yüzme havuzunda dün başladı. Sakaryalı yüzücüler sabah seansında 2 madalya alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Yüzmede madalyalar geldi

İki gün sürecek Görme engelliler Kulüpler arası Türkiye yüzme şampiyonası dün Sakarya yüzme havuzunda başladı, şampiyona bu gün sona erecek.

Sabah seansında 2 madalya

Şampiyonada dün sabah seansında yapılan 100 metre sırt üstü yarışmasında Sakarya Görme engelliler spor kulübü yüzücüleri Fedai Özal ve Aşkın Şentürk aynı seride 2 madalya aldılar. Fedai Özal gümüş, Aşkın Şentürk bronz madalya sahibi oldular.

Madalyaları Fatih Çelikel verdi.

Sakarya bölgesine ilk madalyaları kazandıran Fedai Özal ve Aşkın Şentürk’e madalyalarını Gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü Fatih Çelikel verdi. Yüzme il temsilcisi Haluk Önem ilk madalyaları alan sporcuları kutladı.

Genel sekreterden teşekkür

Türkiye görme engelliler spor Federasyonu genel sekreteri Songül Kara Sakarya Yüzme havuzunda gerçekleşen şampiyonadaki mükemmel organizasyon için Gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü Fatih Çelikel ile Yüzme İl temsilcisi Haluk Önem’e federasyon adına teşekkür etti. (Suat Beyenal)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!