YÖNETİM’DEN TEŞEKKÜR

featured

HÜSEYİN ALTUĞ VE CİHAN’A TEŞEKKÜRLER !

Sakaryaspor Yönetimi, Hüseyin Altuğ Taş ve Cihan Yıldız transferlerinden vazgeçti. Yönetim takımdan gönderilen oyunculara ise katkılarından dolayı teşekkür etti.

ALTUĞ VE CİHAN YOK

Sakaryaspor’da Hüseyin Altuğ Taş ile Cihan Yıldız’ın durumları netleşti. Başkan İsmail Gürses kısa bir süre önce iki oyuncuyla anlaşma sağlandığını ve herahngi bir sorunun olmadığını söylemişti. Ancak dün yapılan açıklamada Hüseyin Altuğ ile Cihan’la yolların ayrıldığı açıklandı. Başakşehir’in iki oyuncusu yeni sezonda Sakaryaspor’da olmayacak.

YÖNETİM’DEN TEŞEKKÜR

Sakaryaspor Yönetimi yeni sezon öncesinde takımadan ayrılan oyunculara verdikleri katkılarından dolayı teşekkür etti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz, geçen sezon takımımızda olan Abdurrahman Canlı. Ahmet Aktaş. Aykut Kıratlı. Bora Sevim. Cihan Yıldız. Ceyhun Yelkenci. Enes Ata. Fahri Tatan. Furat Koç. Hakan Akman. Hasan Erdi Aslan. Hüseyin Bilge. Hüseyin Altuğ Taş. Murat Hacıoğlu ve Mücahit Çakır ile karşılıklı olarak yollarını ayırmış bulunmaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Geçen sezonki şampiyonluğumuzda katkıları olan değerli oyunculara teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz. “

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!