YİNE OLMADI:1-1

featured

YİNE OLMADI

Bölgesel Amatör Lig 9. haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Paşabahçespor ile karşılaşan Kocaalispor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. İlk yarıda dokuz net pozisyondan yararlanamayan mavi beyazlı ekip, ikinci yarıda gol bulsa da galibiyet hasterini bir hafta daha uzattı.

Kaçırma rekoru

Kocaalispor Bölgesel Amatör Lig 9. Haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Paşabahçespor ile karşılaştı. Kocaali Şehir Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Maça hızlı başlayan Kocaalispor ilk yarıda rakip kalede adeta pozisyon kaçırma rekoru kırdı. Mavi beyazlı ekip Paşabahçe ceza sahası içerisindeki 9 net pozisyondan yararlanamazken Onur’un çizgi üzerinden çektiği şut direkte patladı. İlk yarıda üç pozisyon yakalayan konuk ekip ise golü penaltıdan buldu. 34. Dakikada ceza sahası içerisindeki karambolün ardından Paşabahçesporlu futbolcuların penaltı tepkilerine önce devam diyen orta hakem Kadir Özgöde, birkaç saniye oynandıktan sonra oyunu durdurarak penaltı kararı verdi. Penaltıyı 35. dakikada kullanan Uğur Paşabahçespor’u 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Sonu gelmedi

Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanan Kocaalispor ikinci yarıya da hızlı başladı. Kanatlardan hızlı hücumla sahasından çıkıp rakip kalede gol arayan mavi beyazlı ekibin golü ise 75. Dakikada serbest vuruştan geldi. Paşabahçe ceza sahasının 6 – 7 metre dışından kullanılan serbest vuruşta Abdulkadir’in çektiği şu defansa da çarparak Paşabahçe ağlarına gitti. 1-1’lik eşitliği yakalayan Kocaalispor son 15 dakikada baskısını oldukça artırdı. Son dakikalara çok sayıda köşe vuruşu ve serbest vuruş kazanan ve kanatlardan ceza sahası içine yapılan ortalarla gol arayan mavi beyazlı ekip bitirici vuruşu yapamadı. Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Son beş haftada 2 mağlubiyet 3 beraberlik alarak toplamda 12 puan kaybeden Kocaalispor 13 puanla 7. Sıradaki yerini korudu.

Saha: Kocaali Şehir Stadı

Hakemler: Kadir Özgöde** Ozan Bekar** İsmail Sarpkaya

Kocaalispor: Harun** Hakan*** Furkan G. ** (Berkay*) Abdulkadir*** Mustafa** Burak** Caner*** Semih** Onur** Erdi** Furkan İ. (Kemal**)

Antrenör: Talip Toprak

Paşabahçe: Engin** Mehmet*** Süleyman** (Mustafa**) Onur** Ersel** (Tolga) Serhat***

Dilaver** Uğur*** Gökhan** Oğuzhan** Cihan**

Antrenör: Gökhan Baladin

Goller: Dk. 75 Abdulkadir (Kocaalispor) Dk. 35 Uğur (Pen.) (Paşabahçe)

 

Foto 2496: Trio verdiği kararlarla zaman zaman Kocaalili taraftarlarından tepki aldı.

Foto 2502: Kocaalispor

Foto 2506: Paşabahçespor

Foto 2526: Paşabahçespor kalecisi Engin hayati kurtarışları ile beraberlikte büyük rol oynadı.

Foto 2531: Kocaalispor ceza sahası içerisinde yakaladığı çok sayıda önemli pozisyondan yararlanamadı.

Foto 2536: Kocaalispor’un golünü atan Abdulkadir Paşabahçe ceza sahasına atılan yüksek toplarda tehlike yarattı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!