YİNE BERABERE: 0-0

featured

OF..! YİNE BERABERE  0-0

Temsilcimiz Sakaryaspor, Spor Toto 3. Ligin 22’nci haftasında deplasmanda  kar nedeniyle tatil edilen Derincespor müsabakasına  çıktı. Kocaeli deplasmanında Derincespor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz her iki tarafında oynadığkları etkisiz futbol sonucunda sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Sakaryaspor’da kart cezalısı Adnan Güngör ile kadro dışı bırakılan Doğan Seçkin ve Mustafa Cevahir bugünkü karşılaşmada forma giyemezken, ekibimiz üst üste 5 maçtan da galibiyet elde edememiş oldu.

VASAT FUTBOL GOL GETİRMEDİ

Sakaryaspor ligin 22. Haftasında daha önce oynanması gerekirken kar nedeniyle ertelenen müsabakada Kocaeli İsmetpaşa Stadında Derincespor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar al gülüm ver gülüm şeklinde geçen mücadelede her iki takım da bazı pozisyonlara girmelerine rağmen gol yollarında başarılı olamayınca maç ta ilk devrede Sakarya’da oynanan karşılaşmada alınan sonuçla yani 0-0 Sona erdi. Aşırı soğuk bir havada oynanan maçın kayda değer önemli notları olmadığı gibi maçın en kritik pozisyonu maçın 90+3. Dakikasında Derincespor’lu Hüseyin’in şutunda kaleci Hüseyin’in başarılı kurtarışı oldu. Bu sonuçla Sakaryaspor 1 Puan daha alarak puanını 43’e yükseltti ve  sıralamada 7. sıraya yerleşti. Sakaryaspor’un üzerinde 6. sırada yine 43 Puanlı Kemerspor yer almaya devam ediyor.

UYKUDAN ÖNCE !

Haftalardır gol orucunu bozamayan Sakaryaspor bu karşılaşmadan da gol atamadan dönüyor. Maçın başından sonuna kadar etkili bir pozisyon bulamayan yeşil siyahlı ekipte golcü Feyyaz’ın yerine maçın 78. Dakikasında Ömer oyuna alındı ama bu oyuncumuz da etkisiz kaldı. Diğer oyuncular ise etkili olmak yerine sahada görevlerini yapmakla yetindiler. Burhan UĞUR

—————————————————————————————————–

MAÇIN KÜNYESİ

STAD: Kocaeli İzmit İsmetpaşa Stadı

HAKEMLER: Zorbay Küçük*** Furkan Ürün*** Şehmuz  Baysal ***

DERİNCESPOR: Ömürcan**  Cihan**  Ferit**  Onur Demir**, Emre**  Ahmet* ( Aykut Dk. 65 ) Fatih **  Ekrem ** Serhat** ( Gökhan Dk. 89 ) Hakkı** Artun **

TEKNİK DİREKTÖR : Ali Asım Balkaya

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin** Fikret**  Efşan** Nedim** Aykut** Volkan** ( Tevfik Dk. 89 ) Furat** ( Turgay ) Mert**  Serkan** Canberk**  Feyyaz **( Ömer Dk 78 )

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 1: Karşılaşma Sakaryaspor’lu futbolcuların vuruşuyla başladı.

Dk. 11: Orta saha mücadelesi olarak devam eden karşılaşmada iki takım da üstünlük sağlayabilmiş değil

Dk. 16: Sol kanattan gelişen Derince Belediyespor atağında uzaktan çekilen şutu kaleci Hüseyin Bilge direk dibinden çeldi. Top taca çıktı

Dk. 19: Derince Belediyespor tehlikeli geldi. Ekrem’in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci Hüseyin Bilge önüne sektirdi, Derince Belediyespor’lu Ahmet yakın mesafeden topu auta yolladı.

Dk. 21: Sakaryaspor sol köşe gönderine yakın bir noktadan taç atışı kullandı. Ceza sahası altı pas içine düşen topu Furat Koç kontrol edemedi.

Dk. 24: Derince Ekrem ile sol çaprazdan serbest vuruş kullandı ceza sahası içinde Onur kafayı vurdu top doksandan az farkla auta gitti

Dk. 29: Derince atağında Hakkı bomboş pozisyonda on sekiz içinde topla buluştu. İstediği gibi vuramadı kaleci Hüseyin topu kornere attı

Dk. 40: Sakaryaspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’dan oyuna ilk müdahale geldi.

Furat’ın yerine Turgay An oyuna girdi

Dk. 43: Sakaryaspor’dan Efşan rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Kaleyi sağ çarprazdan gören bir noktadan kullanılan serbest vuruşta top auta çıktı.

Dk. 45: İlk yarının son dakikasında Derince Belediyespor yine etkili geldi. Sağ çizgiden içeri yapılan ortada jaleci Hüseyin topun sahibi oldu.

Dk.46: Maçta ikinci yarı Derince Belediyesporlu futbolcuların vuruşuyla başladı

Dk. 47: Sakaryaspor’dan Mert Sarı, orta sahada rakibine yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü

Dk.49: Sakaryaspor’dan Turgay An’ın ceza sahasının sağ çaprazından vurduğu top auta çıktı.

Dk.64: Derincepsor’dan Ahmet Güney yerini Çift’e bıraktı.

Dk.65: Derincespor’un geliştirdiği atakta ceza sahasına açılan ortayı kaleci Hüseyin Bilge çift yumrukla uzaklaştırdı.

Dk.67: Sakaryaspor’un geliştirdiği atakta, ceza sahasının önünden çekilen şutu kaleci direk dibinden kornere çeldi.

Dk.70: Sakaryaspor’da Mert Sarı’nın sağ taraftan açtığı ortaya kafayla vuran Feyyaz’ın topu direğin üzerinden auta çıktı.

Dk.78: Sakaryaspor’dan Feyyaz Aydil’in yerine oyuna Ömer Yıldız girdi.

Dk.80: Sakaryaspor’un kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıktan kullandığı serbest vuruşta içeriye açılan ortayı Derince defansı uzaklaştırdı.

Dk.81: Derincespor’un soldan kullandığı kornerden içeriye açılan ortayı Sakaryaspor defansı kafayla uzaklaştırdı.

Dk.81: Derincespor’dan Emre Kaba yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.86: Sakaryaspor’dan Volkan Yılmaz yerini Tevfik Işık’a bıraktı.

Dk.90: Derincespor’dan Cihan Çimen, hareketi sonucu sarı kart gördü.

Dk.90: Sakaryaspor’dan Turgay An yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü. Hakem oyuna 3 dakika uzatma verdi.

Dk. 90+3 Derincespor’dan Hüseyin Gümüşel

IMG_1239

derince (3) ens  sakarya (1) ens  sakarya (2) ens  sakarya (3) ens  sakarya (4) ens  sakarya (5) ens  sakarya (6) ens  sakarya (7) ens  sakarya (8) ens  sakarya (9) ens  sakarya (10) IMG_1242 sakarya (2)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!