YİNE AYNI SENARYO !

featured

 

Sakaryaspor yeni sezona sancılı başladı. Teknik Direktör Osman Özdemir başta olmak üzere üç futbolcuyu göndermenin hesapları yapılırken takım içindeki ayrımcılık huzursuzluğu her geçen gün arttırıyor.Geçtiğimiz sezon ortalarında yaşanan bu gibi sıkıntılar atlatıldıktan sonra Spor Toto 2. Lige çıkma başarısı gösteren yeşil siyahlılarda kulağımıza gelen haberlere ve rivayetlere göre bu sezon daha başladığı gibi yeni bir dalga yaşanmaya başlamış.

OSMAN ÖZDEMİR İSTENMİYOR MU ?

Sakaryaspor’da yeni sezon öncesinde ortalık toz duman! Bir rivayete göre  Karşıyaka maçından alınan beraberlik ve kötü futbol nedeniyle yönetim Teknik Direktör Osman Özdemir’i göndermeyi yüksek sesle konuşmaya başladı. Daha ilk maçta hocayı göndermeye çalışan yönetim Özdemir’e 2 maçlık kredi verdi. Bugsaş ve Hacettepe maçlarının sonuçları Özdemir’in kaderini belirleyecek.

 

YİNE İSTENMEYEN 3 FUTBOLCU

Sakaryaspor Yönetimi, Osman Özdemir’in yanı sıra geçen sezon şampiyonlukta önemli rol oynayan Fatih Özçelik, Erçağ Evirgen ve Talha Mayhoş’un da biletini kesmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon yaşanan istenmeyen ayrılıklar gibi bu sezon da yaşanmaya başladı. İddialara göre,  üç oyuncu da ısrarla sezon başından bu yana gönderilmeye çalışılıyor. Özdemir’in üç oyuncuyu takımda tutmasına rağmen yönetimin bu üç oyuncuyu neden göndermek istediği ise merak ediliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!