Yıllar Sonra Yuvaya Geri Döndü.

featured
Yıllar Sonra Yuvaya Geri Döndü.
Geyveli Samet Çil Alt yapısında yetiştiği Geyvespora yıllar sonra geri döndü.
1.Amatör Futbol Ligi D grubunda şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Geyvespor’a yıllar sonra geri dönen Samet Çil yeniden siyah beyazlı forma ile sahaya çıkacak.
Futbol hayatına Geyvespor minikler liginde başlayan Samet Çil, sonra Aydın İli Koçarlı Belediyespor’da futbol hayatına devan ettirdi. 2011 yılında Adnan Menderes Üniversitesi’nin futbol takımı ile Londra’da düzenlenen Üniversitesiler arası Dünya Şampiyonasına katılan genç futbolcumuz  şimdide futbol hayatına başladığı yuvasına geri dönüyor.
Geyve METEM eski Müdürü Metin ÇİL’inde oğlu olan Geyvespor’un çiçeği burnuda futbolcusu Samet, özgeçmişi başarı ile dolu ilçemin şampiyon luguna katkım olacağına inandığım için yuvama Geyvespor’a geri dönüş yaptim, dedi.
Geyvespor, şampiyonluk yarışında en büyük rakibi olan Sapanca Kurtköyspor’un yenilmesi ve  bu hafta oynayacağı Sarıcalarspor’un maça çıkmayacak olmasından haftayı 3 puanla kapatarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
samet-cil-geyvespora-yillar-sonra-geri-dondu- IMG-20160129-WA0017
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!