Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Başladı

featured

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Başladı

 

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Bugün Sakarya Serdivan Spor Salonunda Yapılan Açılış Seremonisiyle Başladı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonunun iş birliğiyle düzenlenen 70 İlden toplam 840 sporcunun katılımı ile saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşıyla başladı.

Açılış Seremonisinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya olarak 70 İl’den 840 sporcuya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak faaliyetimiz bulanan 44 branş içerisinde Judo gerek lisanslı sporcu sayısıyla gerekse faaliyetleriyle her zaman ilk 5 içerisinde yer alıyor. İlimizde Judonun gelişimine katkı sunan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir organizasyonun İlimizde düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Bakanlığımıza ve Türkiye Judo Federasyonu’na teşekkür ediyor, müsabakalara katılan tüm antrenör ve sporculara başarılar dileyerek sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum diye konuştu. Ardından mikrofonu devralan Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz ise bu önemli müsabakada katılım gösteren sporculara,antrenörlerine,ailelerine teşekkür ederek başarılar diledi.

1IMG_2102[1] IMG_2364 IMG_2368 IMG_2385 IMG_2419

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!