YILDIZLAR’DA ÖZEL ŞAHİN O.O ŞAMPİYON

 

YILDIZLAR’DA ÖZEL ŞAHİN O.O  ŞAMPİYON

Sakarya Okullar arası Yıldız Erkek Basketbol müsabakaları Serdivan’daki Sakarya Spor Salonunda Özel Şahin Okulları ile Yücel ballık Ortaokulu arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Şampiyonluk kupasına uzanan ise final karşılaşmasında Yücel ballık Ortaokulunu 43-20 Yenen Özel Şahin O.O Oldu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Sakarya Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasının ilk yarısı 17-7 Özel Şahin Okulları lehine biterken, maçın sonunda da skorboard’da yazılı 43-20 Sonucuyla Jzel Şahin O.O Şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonrasında şampiyon olan Özel şahin Okulları sporcuları ve öğretmenleri büyük bir sevinç yaşarken, müsabakalar sonunda finalde kaybeden Yücel ballık Ortaokulu ikinci. Özel Neva Ortaokulu üçüncü ve Özel Erenler Güneş koleji de 4. Oldular.

KUPALARINA ALDILAR

Final maçının bitimi ile birlikte Sakarya Okullar arası Yıldız Basketbol müsabakalarının kupa töreni yapıldı. Şampiyon Olan Özel Şahin O.O’nun kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor Serdivan İlçe Müdürü Sebahattin Karakoç, ikinci olan Yücel Ballık Ortaokulu’nun kupasını Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, üçüncü olan Özel Neva Ortaokulu7nun kupasını Okul sporları İl Tertip Kurulu Üyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Özgür Murat Çetinkaya ve dördüncü olan Özel Erenler Güneş Koleji’nin kupasını da Özel Şahin Okulları Kurusu Temsilcisi Prf. Dr. Gürsoy Alagöz takdim ettiler. Kupa töreninden sonra ilk dörde giren takımlar ve turnuvaya iştirak edenler hep birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!