Yıldırımspor 0 Hacıkışlaspor 1

featured

Hacıkışla Yıldırımı Tek Geçti

1 Amatör B grubunda Yıldırımspor kendi saha ve seyircisi önünde Hacıkışlaspora mağlup oldu.

Maça hızlı başlayan taraf Ev sahibi Yıldırımspor oldu. Onuncudakikadan sonra Hacıkışlaspor oyuna dengeyi getirdi. 36 dakikada ikili mücadele Burak dengesiz bir şekilde yere düşerek sakatlandı. İlk müdahale yi saha içersindeki sağlıkçılar tarafından yapıldı, kısa bir süre baygınlık geçirerek sakatlanan Burak 112 Acil servisine ait araçla hastaneye kaldırıldı. Kalan dakikalarda karşılıklı ataklarda gol olmayınca ilk yarı golsüz sona erdi. 0-0
Maçın ikinci yarısında üç puanı daha çok arzulayan Hacıkışlaspor oldu 55. Dakika da Yasir ile öne geçen golü golü kaydetti. Golden sonra Hacıkışlaspor Oyunu kontrol altına aldı. Yıldırımspor zaman zaman etkili ataklar yapmasına rağmen tecrübeli Hacıkışlaspor defansı ve kalecisi gole izin vermedi, maç sonu atılan tek golle üç puanı alan taraf Hacıkışlaspor oldu.

Yıldırımspor 0 Hacıkışlaspor 1

Saha: Erenler
Hakemler: Yusuf Bayrak*** İdris Çağatay *** Hakan Can Yılmaz***

Yıldırımspor: Tamer *** Serhat** Burak**(Ahmet**) Melih** M.Mustafa*** Murat** (Ahmet**) Sefa*** Mert** İbrahim** Y.Emre** Sefa** (Mert**)
Yedekler: Kamil, Mert, İlhan, Emir, Ahmet, Melih, Yusuf
Antrenör: Murat Göktürk

Hacıkışlaspor: Kenan*** Bilal**** Recep Ali**** Gürkan**** Ahmet*** Müslüm*** Yasir**** Salih*** (Yüksel**) Tarık*** Sercan*** Mehmet***
Yedekler: Metin, Ekrem, Osman, Yüksel
Antrenör: Hayri Çolakoğlu
Gol: dk 55 Yasir Hacıkışlaspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!