Yeter artık tek hedef şampiyonluk olsun derim.

featured

Pazar günü yapılan olağan genel kurulun ardından göreve gelen Cevat Ekşi başkanlığındaki yönetim hemen kolları sıvadı. Sakaryaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Cevat Ekşi ve yönetimi kongre öncesinde ön anlaşma sağladığı Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

Dün Rüstemler Tesislerinde Başkan Vekili Cumhur Genç ve Futbol Şube Sorumluları Hüseyin Aydınlı ve Erkan Sezgin ile bir görüşmelerde bulunan teknik direktör Ahmet Yıldırım ve  Murat Hacıoğlu resmi sözleşmeyi imzaladılar. Bu kadar çabuk çalışmalara başlayan yeni yönetim gerçekten sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceği  izlenimleriyle ben şahsen inandım.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ise imza gününde  tek kelime ederek Hedefimiz play-offlar da uğraşmadan direkt bir üst lige çıkmak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” demesi . şahsen bu yönetimin inşallah hayalleri gerçekleşir . bizlerinde tek hedefi Sakaryaspor’umuzu sezon sonunda şampiyon olarak görmektir.

Öte yandan Cevat Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya geldi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  Sakaryaspor yönetimine makamında takımın başarısı için çok kaliteli bir futbolcu transfer edeceğini söylemesi  Sakaryaspor’a verdiği önemi biliyorduk ama bu kadar da değildi. Çünkü Toçoğlu bu güne kadar  tüm Sakaryaspor başkanlarına aynı öz veriyle yardımlarını esirgemediğini biliyoruz.

Hepimizin beklentisi Sakaryaspor için büyük olması Şehirde birlik oluşturmak sizin çok çalışmalar yapması beklenilmekte olması sonucunda inşallah güzel bir hava yakalarız  sezon sonunda bizler  seviniriz çünkü ihtiyacımız var . Mersindeki o kalabalık inşallah bu sezon maçlar başlamasıyla bereber aynı kitle ile sezon sonunu şampiyon olarak tamamlarız.

Başarılar Başkan Cevat Ekşi Başarılar Sakaryaspor camiası ,Başarılar oluşacak futbolcu kardeşlerim. Bu sezon hep birlikte şampiyonluğa kenetlenelim. İnşallah bu sene kazanan Sakaryaspor olacak. Yeter artık tek hedef şampiyonluk olsun derim.

 

 

 

,

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!