YEŞİLYURT BELDESPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

featured

YEŞİLYURT BELDESPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Cumartesi günü Hacıkışla sahasında oynanan Yeşilyurt Beldespor-Kışlaçayspor Süper amatör küme müsabakası sonrasında meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle Yeşilyurt Beldespor Kulübü’nden yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada “Cumartesi Günü Hacıkışla sahasında oynadığımız Kışlaçayspor Maçının ardından yaşanılan olaylardan bizler de rahatsız Olmuş bulunmaktayız Biz Yeşilyurt Beldespor Kulübü olarak herhangi gibi Bir Olaylarda Yer almamışızdır  Kışlacay Kulüp Başkanı maç bitiminde soyunma odamıza gelip özür dilemiştir Madem olaylarla hiçbir ilgileri yok Kışlacayspor Başkanı neden Yeşilyurt Beldespor soyunma odasına girip Yeşilyurt Beldespor’lu futbolcularımızdan özür dilemiştir ?

KARŞILIKLI ÖZÜR DİLENDİ

Fakat olaylara baktığımızda Kışlacay’lı 90 Da Oyuna giren Ayhan, .golden sonra yenilgiyi hazmedeyip oyuncumuz B.K Küfür etmiştir Soyunma odasına giderken  taraftarlardan tepki Görmüştür 90+2 De Gol atıp maçı kazanan takım hiç olay çıkarır mı ? Biz golün sevincini yaşayamadık. Olayı Yeşilyurt Beldespor’umuz üstünden değerlendirilmemelidir Olayla herhangi bir alakamız yoktur Gereken özürü bizler de dilemişizdir.. Kendilerini haklı çıkarmak için Medyaya  servis edilen yalan yanlış bilgiler kesinlikle doğruları yansıtmamaktadır. Tamamen yenilginin verdiği psikolojiyle bunu Yapmaktadırlar . Kendileri adına Kamuoyu Oluşturup Yeşilyurt Beldespor aleyhine linç kampanyası başlatmıştırlar ..Kamuoyuna duyurulur…”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!