YENİLER TUNCAY ŞANLI’YI SEVİNİDİRDİ

featured

YENİLER TUNCAY ŞANLI’YI SEVİNİDİRDİ

Sakaryaspor’un hücum hattının özel maçlardaki formu, Teknik Direktör Tuncay Şanlı’nın keyfini yerine getirdi. Mümin ile Coşkun’un gole başlaması, Hakan’ın da sessizliğini bozması genç teknik adamı sevindirdi.

HAKAN AKMAN’IN SESSİZLİĞİNİ BOZMASI MEMNUN ETTİ

Teknik Direktör Tuncay Şanlı’nın keyfi, takıma yeni katılan hücum oyuncularının hazırlık maçlarındaki performansıyla yerine geldi. Bodrumspor’dan kadroya katılan Mümin ve Keçiörengücü’nden gelen Coşkun’un takıma golle merhaba demesinin yanı sıra ilk yarıda gol sevinci yaşayamayan Hakan Akman’ın da sessizliğini bozmasıyla morali bir hayli yerine gelen genç teknik adam, oyuncularını tek tek kutlayarak kendilerinden her maç aynı performansı beklediğini söyledi.

GOLE YAKIN FORVET

Ligde ikinci yarıda kendi sahasında oynayacağı maçlarda sistem değişikliğine giderek çift forvetle oynamayı planlayan genç teknik adam, forvetlerin iyi durumda olmasından dolayı mutlu. Kadrosunda ligin önemli iki golcüsünün yanı sıra üst ligin önemli golcüleri arasında gösterilen Coşkun’un da bulunmasıyla taraftarı önünde rakiplere korkulu rüya olmayı planlayan Teknik Direktör Tuncay Şanlı, bazı deplasman maçlarında da bu sistemi oynatarak taraftarlara bol gol izlettirmeyi arzuluyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!