Yenilenecek olan spor tesislerinde son inceleme..

featured

Yenilenecek olan spor tesislerinde son inceleme..

Pamukova da atıl durumda olan kapalı spor salonu, Atatürk Stadının yenileme çalışmaları için Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü  tesislerde son incelmeyi yaptı..

Pamukova da bakımsız durumda olan Atatürk Stadı ve Kapalı Spor salonunun yenileme ve onarımı için Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Atmaca tesislerde son incelmeleri yaptılar.

İl Müdürü Fatih Çelikel, Tesislerin yenilenmesi ve onarımı için 750 bin lira ödenek çıkartıldığını, yenileme ve onarım çalışmaları ihale sürecinin önümüzdeki hafta içinde başlayacağını ifade ederek, “ İhale süreci tamamlanır tamamlanmaz, tesislerde yenileme ve onarım çalışmaları başlayacak. Bir aksilik olmaz ise bu yıl sonuna kadar tesislerimizde yenileme ve onarım çalışmaları bitecek ve yenilenmiş haili ile tesislerimiz hizmete girecek “ dedi.

pamukova_spor_tesisleri_inceleme

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!