YENİKENTFIRAT:18-0 YAZLIKSPOR

Hakemler: Mustafa Bal ** Arda Topaloğlu ** Enes Ayar **

Yenikent Fıratspor: Oğuzhan ** Berkay *** Oğuzhan *** (Orhan***) Ömer Faruk *** Kubilay **** (Recep***) Semih *** Taha **** Ensar **** Hüseyin *** (Ümit***) Can **** Emre Bademli ****

Antrenör: Kadir Şirin

Yazlıkspor: Emre * Selçuk * Barış * Emrecan * Yunus * Serkan * Hakan (KK) Serkan * (Cengizhan*) Alirıza * İbrahim * Furkan *

Antrenör: Ferhat Tetik

Kırmızı kart: Hakan (Yazlıkspor)

Goller: Dk. 21 Can, Dk. 27-42-54-55-63-80 Taha, Dk. 30-34-57-82-85-86 Ensar, Dk. 40 Kubilay, Dk. 52-90 Emre Bademli, Dk. 72 Ümit, Dk. 88 Yusuf (Yenikent Fıratspor)

 

İlk devre 6 gol

Yenikent Fıratspor U19 merkez 1. Grupta liderliğe yükselme maçında Yazlıkspor’u topa tuttu, ilk yarısını 6-0 galip bitirdiği maçta  toplam 18 gol atarak hem rekor kırdı hemde liderliği yakaladı.

Can, Taha, Ensar

Maçın tamamında sahanın her metre karesinde topa hakim olan Yenikent Fıratspor futbolcuları birbirinden harika goller attılar. Gol perdesini 21. dakikada Can açtı. Taha mükemmel güzel 6 gol atarken, arkadaşı Ensar Taha’yı yalnız bırakmadı ve 6 gol de kendisi attı.

Kubilay jeneriki

Takımın orta alan virtüozu Kubilay 40 metreden vurduğu füze ile jeneriklik golünü ağlara yollayarak sahalarda ender görülen bir gol attı.

Emre Bademli, badem gibi

Yenikent Fıratspor sol açığı Emre Bademli bende varım dediği dakikalarda 2 gol atarak klasını konuşturdu.

Yedeklerden devam

Oyuna sonradan giren Ümit ve Yusuf attıkları goller ile mesaj verdiler ve yedekte de olsak bizde varız dediler.

Liderlik geldi

Attığı 18 gol ile gurubunu ve U19 ligini sarsan Yenikent Fıratspor aldığı galibiyetle puanını 12 yaparak 10 puanlı takipçileri Erenlerspor ve Harmanlıkspor önünde liderliğe oturdu.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!