Yenikent galibiyetle başladı

Yenikent galibiyetle başladı

 U17 Gençler Ligi ilk haftasında Çaybaşı Bekirpaşaspor ile karşılaşan Yenikent Fıratspor, 2-1 yenik duruma düştüğü karşılaşmada 3 puanı söktü aldı.

Karşılıklı goller

U17 Gençler Ligi önceki gün oynana maçlarla start aldı. Merkez 1.Grup ilk haftasında iki güçlü takım arasında oynanan karşılaşmada gülen Yenikent Fıratspor oldu. Karaman Sentetik Çim’de oynanan müsabakaya hızlı başlayan Yenikent, Barış’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maç bırakmayan Bekirpaşa, yaklaşık 5 dakika sonra Kadircan ile bulduğu golle skoru eşitledi: 1-1. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 

Kerem 3 puanı getirdi

İkinci yarıya hızlı başlayan Yenikent, sayısız gol fırsatlarından yararlanamadı. Rakip kalede daha çok gözüken Bordo-Beyazlı ekip, golü aradığı dakikalarda kalesinde golü gördü. Baskıyı arttıran ve kontrolü ele alan Pes etmeyen Yenikent, önce Ümit, ardından da Kerem ile bulduğu gollerle skoru bir anda 3-2 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma Yenikent Fıratspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Çaybaşı Bekirpaşaspor, iyi mücadele ettiği maçta yakaladığı şansı iyi değerlendiremedi.

Hasan Şatır ve triosu oyunun genelinde iyi maç çıkardı.

 Ç.Bekirpaşa 2-3 Yenikent Fırat

SAHA: Karaman

HAKEMLER: Hasan Şatır*** Ö.Faruk Kılıç*** Beytullah Yiğit**

Ç.BEKİRPAŞA U17: Emre** İslam** Feyzi*** Burak** M.İkbal*** Kadircan*** Hızır** M.Emre** Melih*** Ö.Faruk**

ANTRENÖR: Bayram Berber

YENİKENT FIRAT U17: Muhammed** (Volkan**), Gürkan** (Doğukan**), Berk** (Yasin***), Muhammed*** Orhan*** Kerem*** Recep*** Ali** (Muratcan**), Ümit *** Yusuf*** Barış** (Enes Artar**)

ANTRENÖR: Kadir Şirin

GOLLER: Dk.7 Barış, Dk.67 Ümit, Dk.74 Ümit (Yenikent Fıratspor), Dk. 9 Kadircan, Dk.56 Feyzi (Ç.Bekirpaşaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!