Yenigün’e Yıldırım destek

Yenigün’e Yıldırım destek

Seçmeler yapıldı

Adapazarı Belediyesi mahalleler arası minikler futbol birinciliğine iddialı olarak katılacak Yenigün mahallesi minik futbol takımı seçmeleri yapıldı.

Yıldırım’dan tam destek

Seçmelerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için Yıldırımspor kulübünden Mahalle muhtarlığına tam destek geldi, Yıldırımspor başkanı Kemal Pekin tesisin kapılarını ardına kadar açarak sahayı seçmelere tahsis etti ve futbolculardan Emre ve Talha’nın hakemlik yaptığı seçmelere bizzat antrenör Murat Gürtürk nezaret etti.

Muhtar Nevzat Berber “İddialıyız”

Yenigün mahallesi muhtarı Nevzat Berber mahalle olarak futbol birinciliğine çok önem verdiklerini belirterek “ İddialıyız”dedi, Muhtar Nevzat berber şöyle devam etti; “ Biz Adapazarının en büyük mahallelerinden biriyiz, Mahalleler arası futbol birinciliğinde şampiyonluğa adayız ve iddialıyız.”

Teşekkür etti

Yenigün mahallesi muhtarı Nevzat Berber tesislerini minik futbol mahalle takımına açan Yıldırımspor Kulübü başkanı ve seçmelere bizzat nezaret eden antrenör Murat Gürtürk’e teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!