YENİ TEKNİK KADRO YENİ UMUTLAR

featured

YENİ TEKNİK KADRO YENİ UMUTLAR

Geçen hafta oynadığımız ve farklı yenildiğimiz Etimesgut Belediyespor maçı sonrasında meydana gelen gelişmelerin neticesinde görevine son verilen Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın yerine göreve getirilen İlhan Var ve ekibi ilk antrenmanına çıktı. Rüstemler tesislerinde saat 15.00’da başlayan antrenmanın başında İlhan Var futbolcularla kısa bir tanışma konuşması yaptıktan sonra hep birlikte basına fotoğraf verdiler. Yeni teknik heyetin getirdiği yeni bir heyecanla antrenmanı izlemeye gelenlerle birlikte basın mensuplarının sayısı da bir hayli arttı. O kadar ki saha içerisi nerede ise ana baba gününe döndü. Yapılan ilk çalışmayı izlemeye eski Satso Başkanı  Akgün Altuğ ile Büyükşehir Belediyespor Başkanı Erdal Şenkardeşler de geldiler ve Başkan Selahattin Aydın’a başarılar diledikten sonra bir süre antrenmanı izlediler.

GENÇLERE İLGİ

Sakaryaspor’un yeni teknik patronu İlhan Var gelir gelmez af çıkartırken. Hacı Ömer antrenmanda yerini aldı ama Doğan seçkin Şavkın bulunmadı. Öte yandan alt yapıdan da U-19 Takımından Celal Sürer ile kaleci Aykut  Berat ta antrenmana katıldılar. Yapılan ısınma sonrasında üç gruba ayrılan takım kısa bir süre topla 5-2 oynadı ve daha sonra üç takım halinde maç yaptılar. Sırrı ŞANLI

toplu ilhan var (2)

toplu  ilhan var (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!