Yeni Stat Şampiyonluk Getirecek

featured

Yeni Stat Şampiyonluk Getirecek

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdinç Bayındır’ı makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Sezonu şampiyonlukla taçlandıran Beşiktaş’ı tekrardan kutluyorum. Yeni statlarında şampiyonluğu ilan ettiler. İnşallah Sakaryasporumuz da inşası tüm hızıyla süren yeni stadıyla yeni şampiyonluklara imza atacak” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdinç Bayındır’ı makamında ağırladı. Şehirdeki sportif çalışmaların konuşulduğu buluşmada Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdinç Bayındır, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler verdi. Toçoğlu görüşmede son 6 yıllık süreçte 26 milyonluk spor yatırımını hayata geçirdiklerini, önümüzdeki süreç için ise proje planlamalarının mevcut olduğunu söyledi.

 

Beşiktaş’ı Kutluyorum

Başkan Zeki Toçoğlu, “Öncelikle Beşiktaş’ın şampiyonluğunu bir kez daha kutluyorum. Baktığınız zaman zor şartlarda mücadele ettiler. Ben hak ettikleri bir şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile birlikte yeni stadyumlarının da açılışı yapıldı. Beşiktaş’ın geleceği adına çok önemli bir adım. İnşallah Sakaryasporumuz da inşası tüm hızıyla süren yeni stadıyla yeni şampiyonluklara imza atacak” ifadelerini kullandı.

 

Sportif Anlamda Gelişme

Sakarya’da sportif anlamda önemli projelerin hayata geçirildiğini aktaran Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde tesisleşme anlamında büyük yol aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde sentetik sahalar inşa ediyoruz. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri binlerce gencimize ev sahipliği yapıyor. Yeni stadyumumuz yükseliyor. Bunların yanında basketbol takımımızda şehrin nabzını tutuyor. İnşallah ilerleyen dönemlerde hükümetimiz ve yerel yönetimler işbirliği ile spor başlığındaki gelişim devam edecek” diye konuştu.

bjk

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!