YENİ STAD İÇİN RAHATLATAN AÇIKLAMA !

featured

YENİ STAD İÇİN RAHATLATAN AÇIKLAMA !

Yapımı devam eden Yeni Sakarya Stadı ile ilgili ortaya atılan iddialara,  stat inşaatını sürdüren firma yetkililerinden yanıt geldi. Resmi açıklama yapmaktan kaçınan firma yetkilileri inşaat süreci hakkında bilgiler verdiler.

ÇATIDA SORUN YOK

İddialarla ilgili olarak firma yetkilileri stadyumun çatısı başta olmak üzere inşaat sürecinde herhangi bir sorun olmadığını belirterek; “Yeni Sakarya Stadı aynı anda devam eden bir çok projenin önünde ilerlemekte ve bir çok özelliği ile de çoğu stat projesinden daha modern bir yapıya sahiptir. Trabzon Akyazı stadyumu başta olmak üzere bir çok statta bulunmayan dış aydınlatma ve tribün ısıtma sistemi bunlardan sadece birkaç tanesi. Çatıda herhangi akma ve silikon ile müdahale söz konusu değil” şeklinde açıklama yaptılar.

KOLTUKLAR GELİYOR

Koltuklar geliyor, Çimler Mayıs’ta. Koltuk ve çim serilmesi dışındaki sürecin devam ettiğini belirten firma yetkilileri ; “Koltuk imalatı sürüyor en kısa sürede montajına başlanacak. Zemin ısıtma sisteminde sona gelindi. Mevsim gereği çim serilmesine Nisan ayı sonunda yada Mayıs başında başlayacağız. Hibrit çim konusunda TOKİ veya Bakanlıktan bize şimdilik iletilmiş bir değişiklik bulunmuyor” şeklinde bilgi verdiler. Haziran ayı içerisinde geçici kabulün yapılması beklenen stadyumun resmi açılış töreninin 2017-2018 sezonun başında yapılması bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!