YENİ STAD ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

featured

YENİ STAD ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Rüstemler’de bir araya gelen basın mensuplarını yeni yapılan stada götürerek burada görevlilerin basına stadın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunmalarını sağladı. Sakaryaspor’un yeni stadında hummalı çalışmalar devam ediyor. Koltuk montajının tüm hızla sürdüğü statta, çatıda akan bölümlerin tadilatı yapılıyor.

AKAN YERLERİN TADİLATI YAPILIYOR

Sakaryaspor’un yeni sezonda maçlarını oynayacağı yeni stadında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Koltuk montajının tüm hızıyla sürdüğü statta güney kalsa arkası bölümünde 1965 yazısı yavaş yavaş ortaya çıkarken, maraton tribününde koltuk çalışması devam ediyor. Taraftarların çatı konusunda hassasiyetini de dikkate alan yüklenici firma, çatıda akan bölümlerinin tadilatını yaparken, stadın dışındaki iki katlık baklava dilimlerine bir kat daha ekleyerek stadın dış güzelliğini de bir kat daha artırmayı istiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!