“ YENİ SEZON HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN “

featured

“ YENİ SEZON HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN “

Sakarya Süper Amatör Ligi ve Birinci Amatör Küme futbol müsabakalarında 2016-2017 Sezonu, Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalarla start alacak. Yeni sezonun başlaması ile ilgili olarak Sakarya amatör Spor kulüpleri Federasyonu adına Başkan Yaşar Zımba bir mesaj yayınlayarak, müsabakalara katılacak olan tüm kulüplerimizin yönetimlerine, sporcularına, teknik kadrolarına, taraftarlarına ve müsabakaları yönetecek olan hakemlerimize yeni sezonda başarılar dileyerek “ hepimize hayırlı olsun “  temennisinde bulundu.

“ SIKINTILARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ “

Başkan Zımba yeni sezon mesajında “ Geçtiğimiz sezonda başladığımız görevimizde geçmişte neler olup bittiğine bakmaksızın, her spor kulübümüze eşit mesafede davranarak elimizden geldiğince başarılı bir sezon geçirdik. Bunda en büyük pay, kulüplerimizin yönetimlerinin, teknik adamlarının ve sporcularının iyi niyet ve hoşgörüsünü ön planda tutmalarıydı. Şimdi Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu olarak, yeni bir sezona daha dikkatli ve kimseleri birbirinden ayırmayarak yapmaya çalıştığımız yeniliklerle giriyoruz. Bundan böyle her kulüp daha önce de olduğu gibi bizim için eşit mesafededir. Bazı sıkıntılar yaşanabilir ama bu sıkıntıların üstesinden  hep birlikte geleceğiz.Bu hafta başlayacak olan  2016-2017 Futbol sezonu herkese hayırlı uğurlu olsun.Süper Amatör ve Amatör Lig müsabakalarında tüm kulüplerimize, iyi bir sezon geçirmeleri dileği ile yönetimlerine, futbolcularına, teknik adamlarına ve müsabakaları yönetecek tüm hakem arkadaşlarımıza üstün başarılar dilerim. Yaşar Zımba “

———————————————————————————————————

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!