YENİ HARMANLIK TESİSLERİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YENİ HARMANLIK TESİSLERİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun verdiği müjde ile ve daha sonra da projesi hazırlanarak ihaleye verilen Yeni Harmanlıkspor Tesislerinin inşaatı için şu anda faaliyette bulunan Harmanlıkspor sahası ve tesislerinin söküm ve yıkım işlemi başladı. Harmanlıkspor Yönetim Kurulu’nun çalışmaları ile başlatılan yıkım işlemleri sonucunda yeni projeye göre çalışmalar başlayacak ve Harmanlıkspor yeni tesislerine kavuşacak.Projeye göre sentetik saha ile birlikte tribün ve altında soyunma odaları yapılacak ve Harmanlıkspor yıllardır ümitle beklediği  mükemmel bir tesise kavuşacak.

İTFAİYE BİNASI İLE BİRLİKTE YAPILACAK

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce planlaması yapılan tesisler ile birlikte şu anda eski Karayolları Müdürlüğü’nün bulunduğu yerde faaliyetlerine devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binasının da inşaatı başlayacak ve iki tesis te birlikte bitirilerek hizmete sunulacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!