YENİ BİR SAYFA AÇTIK

featured

YENİ BİR SAYFA AÇTIK

Salı günü yapılan Olağanüstü genel kurul sonucunda 470 Delegenin 325 Oyu ile tekrar Sakarya Amatör Kulüpler Federasyonu Genel Başkanlığına bir kez daha seçilen Yaşar Zımba genel kurul sonrasında seçime katılan ve kendisini destekleyen tüm delegelere seslenerek teşekkür etti. Genel Başkan Yaşar Zımba şunları söyledi:

 

Sayın Sakarya Amatör Spor ailesi

Göreve geldiğimiz zaman içerisinde daha önce yapılan seçim sonrasında düne kadar yapılan gerek yazılı, gerek basında çıkan haberlerle ve de gerekse adli makamlara yapılan şikayetler sonucunda değerli camiamızın bu tür sıkıntılarla karşı karşıya kalmaması düşüncesi ile erken olağanüstü genel kurul kararı alarak son sözü Siz delegelere bıraktık. Sıkıntıların daha da uzamaması düşüncesi ile aldığımız bu karar sonucunda genel kurula 580 Delegeden 470’i imza atarak hür vicdanları ile bir değerlendirme yaptı ve delegelerin 325’i bu sıkıntıların artık bitmesi ve Askf’nin bu tür aslı astarı olmayan iddialarla meşgul edilmemesi doğrultusunda kararını vererek yönetimimizi tekrar görevlendirdiler. Genel kurul esnasında yaşanan can sıkıcı olayları gayet normal karşılıyorum. Tabi ki bu tür tenkitler olacaktır. Çünkü orası herkesin dertlerini dillendirebileceği bir platformdur.

HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Seçime giren diğer Aday İslam Bozkurt ta bir yarışa girdi ve seçimden 139 Oy aldı. Sonuçta Sakarya Amatör Futbol Federasyonu delegelerinin tümü bizim delegelerimiz. Bundan böyle onlar veya bunlar değil hizmetlerimizi tüm delegelerimize eşit oranda yapmaya çalışacağız. Bizi desteklesin veya desteklemesin fark etmez her şey artık genel kurulda kaldı. Göreve geldiğimiz kısa bir zaman içerisinde gerçekleştirmeye çalıştığımız bazı yenilikleri kısa bir zaman içerisinde başarabilmemiz normalde mümkün değil. 3 Yıl için geldiğimiz görevde yapacaklarımızı bu üç yıla yayarak değerlendirmeye alabiliyoruz. Bu nedenledir ki  delegelerimizden ve Spor Kulüplerimizden biraz daha sabırlı olmalarını ve Sakarya amatör sporunu en iyi yerlere getirmeye çalıştığımızı belirtmek istiyorum. Bizleri destekleyen veya desteklemeyen kim olursa olsun fark etmez,  olağanüstü genel kurula gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca bu olağanüstü seçim öncesi ve esnasında bizimle birlikte olan ve bizlere güven duyan delegelerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Tek bir amacımız var o da daha önce söylediğim ve her zaman tekrar ettiğim şey Sakarya Amatör Sporunun daha yükseklere çıkmasını sağlamak ve Sakarya’dan eskiden olduğu gibi birçok amatör Sporcunun Türkiye genelinde başarılar kazanmasını teşvik etmektir. Bunun için de bizi destekleyen veya desteklemeyen diye ayırmadan  tüm kulüplerimize eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceğimize söz verirken, olağanüstü genel kurula katılan, takip eden spor kulüplerimize, Sakarya yerel medyasına teşekkürlerimi bir borç bilirim. Her şey Sakarya’nın başarısı için.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!