YAZIK OLDU 2-2

YAZIK OLDU 2-2

Spor Toto 3. Ligin 11’nci haftasında  Sakaryaspor deplasmanda Adliyespor’un konuğu oldu.. Bu zorlu müsabakadan mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen temsilcimiz, üst üste 3’ncü galibiyetini alarak zirveye doğru tırmanmak istiyordu.. Öte yandan Ankara İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar nedeniyle Sakaryaspor taraftarı bugünkü maçta takımının yanında yer alamadı. Maçın ilk yarısında Sakaryaspor oynadı, Adliyespor adeta deplasmandaymış gibi yenilmemek için mücadele etmeye çalıştı. O kadar ki sanki seyirci cezalı maçmış gibi hiç seyircinin olmadığı maçta Sakaryaspor birçok pozisyon yakalarken Adliyespor tesadüfi iki gol buldu. Maçın ikinci yarısında her iki takım da kontrollü oynayınca taraflar gol atmaya muvaffak olamadılar. Maçın 55. Dakikasında Burak Bekaroğlu kırmızı kart görünce Sakaryaspor geride kalan 35 Dakikada 10 kişi mücadele etti.

İLK YARIDA KAÇAN PENALTI VE  GOL YARIŞI

Sakaryaspor maçın henüz 2. dakikasında bir golden oldu. Taç atışından gelen topu Volkan Doğan Seçkin’e aktardı. Doğan Seçkin’in sert şutunu kaleci Erhan kornere çeldi. Maçın 18. Dakikasında Sakaryaspor kalesinde beklenmedik bir gol gördük. Bu dakikada Murat Adliyespor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın 20. Dakikasında Sakaryaspor penaltı atışı kazandı. Burak Göksel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciden sıyrılmak isteyen Burak Göksel kaleci tarafından düşürüldü. Verilen penaltı atışını Feyyaz kullandı ama Feyyaz topu kalecinin üzerine atınca penaltıyı kaçırmış olduk.  25. Dakikada Volkan Yılmaz bir serbest atış kullandı gelen topa Feyyaz yükseldi ve kafayla topu ağlara göndererek durumu beraberliğe getirdi 1-1. Maçın 29. Dakikasında Doğan Seçkin kaleci ile karşı karşıya kaldı, sert vuruşunu bu defa da yine kaleci kurtardı. 41. Dakikada Sakaryaspor 2-1 Öne geçti. Bu dakikada Volkan Yılmaz rakip alanda orta sahaya yakın bir yerden serbest atış kullandı. Topa yine yükselen Feyyaz kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve Sakaryaspor 2-1 Öne geçti. Maçın hakemi 2 Duraklama Birinci duraklama dakikasında Sakaryaspor’lu futbolcuların ani bir dalgınlığı kalemizde golü görmemize neden oldu.45+1. Dakikada yine Gelişen Adliyespor atağında Çağrı’nın ortasında topla buluşan Murat Almış bomboş kaldığı pozisyonda topu ağlara yolladı ve kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve ilk yarı 2-2 Sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DEĞİŞİK BİR FUTBOL

Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor iyi başladı. 54. dakikada Feyyaz kaptığı topla soldan rakip çeza alanına girdi sert şutu öteki direğin yanından dışarıya gitti. Dk. 55 Bu dakikada Adliyespor kantraatağa kalktı. Burak bekaroğlu tehlikeli durumda bulunan rakibini çekerek yere indirdi ve maçın hakemi Murat Türkoğlu, Burak Bekaroğlu’na kırmızı kartını gösterdi ve Sakaryaspor bu dakikadan itibaren 10 Kişi ile mücadele etmeye başladı. Sakaryaspor zaman zaman tehlikeli olurken, buna karşılık Adliyespor da 10 Kişi kalan Sakaryaspor’un üzerine  kontra ataklarla gelmeye başladı. Geride kalan dakikalarda kayde değer başka bir olay olmadı ve Sakaryaspor deplasmanda karşılaştığı Adliyespor karşısında 1 Puan alarak döndü.

**************************************************************

STAT: Ankara Ostim Stadı

HAKEMLER: Murat Türkoğlu** Yavuz Bahadır** Erhan Gündoğdu**

ADLİYESPOR: Erhan** Şükrü**  İsmail**  Çağrı**  Murat***  Ayberk**  Erhan**  Nemci**  Dursun** Rahmi***  Gülhan** ( Oğuz Dk. 73 )  Kadir** ( Oğuzhan Dk. 66 )

SAKARYASPOR: Yavuz***  Volkan Çekiç ** Fikret**  Burak Bekaroğlu ( K.K ) **Nedim***  Adnan** Mustafa Cevahir***Doğan Seçkin** ( Mert Sarı Dk. 59 ) Volkan Yılmaz*** Burak Göksel*** ( Sertaç Eren Dk. 64) Feyyaz*** ( Hacı Ömer Dk. 90+2 )

SARI KARTLAR: Doğan Seçkin (Sakaryaspor)

GOLLER : Dk.18 Murat Almış (Adliyespor) Dk. 25-41 Feyyaz Aydil ( Sakaryaspor )

****************************************************************

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 2 Taç atışından gelen topu Doğan Seçkin’e geldi. Doğan Seçkin’in sert şutunu kaleci Erhan kornere çeldi.

Dk.18 Adliyespor’da Murat Almış attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.20 Sakaryaspor’da Burak Göksel yakaladığı bir pozisyon sonrası kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciden sıyrılmak isteyen Burak kaleci tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Feyyaz geçti ve atışında top kalecinin üzerine gitti.

Dk. 25 Volkan’ın serbest atışından , Volkan’ın ortasına Feyyaz yükseldi ve kafa vuruş ile topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1 yaptı

Dk. 29 Doğan Seçkin sert şutunu kaleci çeldi ve muhtemel bir golden olduk.

Dk. 41 Volkan Yılmaz rakip sahada orta alana yakın bir yerden faul atışı kullandı. Süzülen topa Feyyaz yükseldi ve topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 2-1 Öne geçti.

Dk. 45+1 Adliyespor Murat Almış’la  durumu beraberliğe taşıdı 2-2

Dk. 54 Feyyaz Aydil soldan rakip ceza alanı içerisine girdi sert vurdu, top arka direğin yanından dışarıya gitti.

Dk. 55 Bir Adliyespor atağında Burak Bekaroğlu gole giden rakibini çekti ve yere düşürdü  maçın hakemi Murat Türkoğlu bariz gol şansından Burak Bekaroğlu’na kırmızı kartını gösterdi. Sakaryaspor bu dakikadan sonra 10 Kişi ile oynadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!