Yavuz Hoca’ya Önemli Bir Teklif Değerli Hocam,

featured

Yavuz Hoca’ya Önemli Bir Teklif Değerli Hocam,

Takım son birkaç haftadır tempo olarak çok düştü. İçerideki maçlarımızın bile çoğu bölümünü rakibe mahkum bir şekilde oynuyoruz. Sezonun ilk yarısında Sakaryasor yine istenen performansı sergileyemese de kondisyon anlamında bu kadar zayıf bir görüntü vermiyordu. İdman programında bir aksamamı mı var?

Bunun sebebi nedir? Sezon başından beri gol pozisyonu bulmakta, üçüncü bölgeye çok adamla çıkmakta ve orada sonuç almakta zorlanıyoruz. Önümüzde daha da zor haftaların beklediğini ve artık hedefimizin play-offlara kalıp oradan bir üst lige çıkmak olduğunu düşünürsek bu problemi nasıl aşmayı düşünüyorsunuz?

Her ne kadar gol sıkıntımızın ileri uç oyuncularından kaynaklandığı düşünülse de, takımda büyük bir ortasaha boşluğu gözlemleniyor. Bana kalırsa rakiplerin bize üstünlük kurmasının ve gol pozisyonuna giremeyişimizin sebebi bu boşluk. Bu bölgeye, Adnan Güngör yerine Mert Sarı ve Serkan Doğan gibi daha genç, diri oyuncular monte edilerek bu bölge güçlendirilebilir mi?

Biliyorsunuz burası üçüncü lig. Teknik takımların değil atlet takımların hakim olduğu bir lig. Böyle bir lig ortamında dikine oynayabilecek, adam eksiltip takıma hız kazandıracak tek oyuncumuzun sağbek Fikret Topaloğlu’nun (belki biraz Aykut ve Canberk’in) olması kadro planlamasında bir hata olduğunu sizce de gösteriyor mu? Bizim neden hiç ”sprinter” bir oyuncumuz yok?

Devre arasında sizin neden böyle bir talebiniz olmadı? Oldu da yönetim hayır mı dedi? Özellikle içerideki maçlarda gol sıkıntısı çekmemek için Ömer’in ya da Feyyaz’ın yanında Fikret’i görevlendirmeyi düşünür müsünüz? Ben açıkçası bunun Sakaryaspor’un bir şansı olduğunu düşünüyorum. Sizden çok önemli bir ricam var:

Ne olur Fikret’e gol yollarında nerelere koşacağını, bitirici vuruşu yaparken topa nasıl vurulacağını öğretin. Bu şehrin bu alternatife ihtiyacı var. Bu yazıyı okur da fikir alışverişi yapmak isterseniz bana yazabilirsiniz. Zorlu Orhangazi deplasmanından üç puanla dönmenizi temenni ediyor, başarılar diliyorum.

korkutkadir89@hotmail.com

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!