Yaşar Zımba’dan Kazimiyespor’a ziyaret!

featured

Yaşar Zımba’dan Kazimiyespor’a ziyaret!

ASKF Başkanı Yaşar Zımba Sakarya’da bulunan kulüp ziyaretlerine Kazimiyespor ile devam ediyor.

 

Birçok kulübü ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Zımba, bu sefer ki durağı Hendek temsilcisi Kazimiyespor oldu.

  1. Amatör Küme ligine yükselen Kazimiyespor Başkan Zımba’yı yöneticiler ve Muhtarla birlikte ağırladı.

 

Türk sporu hakkında ve Kazimiyespor hakkında konuşan ASKF Başkanı Zımba ve Kazimiyespor Başkanı Emre Sel, Genel Sekreter Özer Bilgin, Kazimiye Mahallesi Muhtarı Yaşar Devrin, Azası Nusret Sel ve Mehmet Bilgin ile birlikte keyifli bir sohbet içerisinde tüm sorunları masaya yatırdılar. Genel olarak bu tür sorunlar için elinden geleni yapacağının altını çizen Zımba, sorunlar bir çok kulüpte var ama biz ASKF olarak bu tür sorunları en aza indirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, tabi ki eksiklerimiz gözden kaçırdıklarımız olabilir burada da devreye siz yöneticiler giriyorsunuz. Birlikte yapacağımız istişareler neticesinde ortadan kaldırmak bizlerin gibi siz yöneticilerinde elini taşın altına koyaran sorunları çözmekte büyük bir etken olduğunu dile getirdi.

 

Ziyaret sonunda Kazimiyespor Başkanı Emre Sel, Başkan Zımba’ya Kazimiyespor’a yapmış olduğu desteklerden ve spora göstermiş olduğu büyük çabalarından dolayı plaket takdim etti.    (Hendek Haber: Serkan Bilgin)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!