YAŞAR ZIMBA’DAN BÖLGE KARMASINA MORAL ZİYARETİ

featured

YAŞAR ZIMBA’DAN BÖLGE KARMASINA MORAL ZİYARETİ

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, yanında Başkan yardımcısı Cevat Ekşi ile birlikte Afyon’da oynanan Türkiye bölgeler arası Amatör Milli Takımlar finallerinde Sakarya Bölgesi karmasını ziyaret ederek onlara moral verdi. Sakarya, Kocaeli ve Düzce İllerinden gelen sporculardan oluşan Sakarya Bölge Karması Diyarbakır ile oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 Kazandı. Çarşamba günü de Antalya Bölge Karması ile karşı karşıya geldi. 2-1  yendi Bu karşılaşma sırasında Afyon Şehir Stadına gelen Başkan Yaşar Zımba ve Başkan Yardımcısı Cevat Ekşi, Kafilenin başında bulunan Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin,  karmanın başında sorumlu olarak görev yapan Askf yöneticisi Tezcan Demir ile bir araya gelerek başta Teknik Direktör Adem Tandoğan olmak üzere tüm sporculara başarılar diledi ve onlara her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, yanında Başkan yardımcısı Cevat Ekşi ile birlikte Afyon’da oynanan Türkiye bölgeler arası Amatör Milli Takımlar finallerinde Sakarya Bölgesi karmasını ziyaret ederek onlara moral verdi. Sakarya, Kocaeli ve Düzce İllerinden gelen sporculardan oluşan Sakarya Bölge Karması Diyarbakır ile oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 Kazandı. Çarşamba günü de Antalya Bölge Karması ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma sırasında Afyon Şehir Stadına gelen Başkan Yaşar Zımba ve Başkan Yardımcısı Cevat Ekşi, Kafilenin başında bulunan Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin,  karmanın başında sorumlu olarak görev yapan Askf yöneticisi Tezcan Demir ile bir araya gelerek başta Teknik Direktör Adem Tandoğan olmak üzere tüm sporculara başarılar diledi ve onlara her zaman yanlarında olduklarını söyledi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!