YAŞAR GÜNGÖR ŞAHİN’İ UĞURLADIK

featured

YAŞAR GÜNGÖR ŞAHİN’İ UĞURLADIK

HABER VE FOTOLAR: Sırrı ŞANLI

Sakarya’lı eski Emniyet Müdürlerinden eski Sakaryaspor Amigosu Ahmet Şahin’in oğlu, Yavuz, Yıldız ve İlyas Şahin’in ağabeyleri, iki çocuk babası Yaşar Güngör Şahin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 55 Yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatı ile sevenlerini büyük bir yasa boğan Yaşar Güngör Şahin’in cenazesi Papuççular Mahallesindeki Kavaklı camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında devlet töreni ile kaldırılarak Şerefiye Köyündeki aile kabristanında babası eski Sakaryaspor Amigosu Ahmet Şahin’in yanına defnedildi.

BEŞİKTAŞ CAMİASI ORADAYDI

Eski Emniyet Müdürlerinden Yaşar Güngör Şahin’in aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olması sebebiyle Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de cenaze namazında Yaşar Göngör Şahin’i uğurlamaya gelenler arasında yerlerini alırlarken, Beşiktaş televizyonu da yaşananları görüntüledi.

CEMAAT CADDEYE SIĞMADI

Yaşar Güngör Şahin’in cenaze namazına Sakarya’dan ve İstanbul’dan olmak üzere spor camiasından ve Emniyet camiasından yüzlerce kişi katılınca Kavaklı Camiinin avlusu ile birlikte Emniyet tarafından trafiğe kapatılan cadde hınca hınç doldu. Gelen kalabalığı cadde bile almaz hale geldi. Cenaze namazı kılındıktan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü görevlileri ile yine Emniyet Genel Müdürlüğü bandosunun çaldığı marşla merhumun cenazesi devlet töreni ile kaldırıldı ve Emniyet’e ait araçla Şerefiye Köyündeki ebedi istirahatgahına götürülerek defnedildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!