Yarı finalde rakip Eskişehir

featured

Yarı finalde rakip Eskişehir

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası yarı final maçında Eskişehir Basket ile karşılaşacak. 24 Şubat Cuma günü Mersin Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 18.00’da başlayacak.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası yarı final müsabakasında 24 Şubat Cuma günü Eskişehir Basket ile karşılaşacak. Mersin Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 18.00’da başlayacak. Mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Koç Burak Bıyıktay, Mersin’e kupayı almak için geldiklerini ifade etti.

İlk kupayı getireceğiz

Bıyıktay, “Her fırsatta ifade ediyorum; biz buraya kupayı almak için geldik. Şampiyonanın ilk maçında Gelişim Koleji’ni geçmeyi başardık. Günün bir diğer maçında da Eskişehir Basket turu geçerek, yarı finaldeki rakibimiz oldu. İnşallah Eskişehir’i de geçip finaldeki rakibimizi bekleyeceğiz. Mersin’den kupayı alıp, Sakarya’ya ilk kupasını kazandıracağız” diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!