Yaman İftar

featured

Yaman İftar

Eski Şeker İdmanyurdu Başkanı ve Şeker ve pastacılar oda Başkanı Halil Yaman geleneksel  Yamanoğlu iftarını geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdi. Şeker  Mahallesi sakinleri ,Spor ,iş ve Siyaset dünyasından katılımların yaşandığı iftar akşamında Yamanoğlu tesisleri  hoş sohbet  bir iftar akşamı yaşadı.

MAZİSİ BİR HAYLİ EKSİ

Bu gün artık tarih olan şeker idmanyurdunda başkan olarak ta görev yapan Yamanoğlu Dondurmaları sahibi ,şekerciler ve Pastacılar Oda Başkanı halil Yaman Cuma akşamı gerçekleşen iftarın geçmişini şu sözlerle özetledi. Rahmetli Babam derdiki oğlum veren el alan elden daha kutsaldır. Sen sen ol kazandığını yakın dost arkadaş vede yoksullarla paylaş demişti. Babadan aldığımız bu mesajı ta rahmetli Ünal Ozanın Başkanlığı döneminden beri  yerine getirdiğine vurgu yapan halil  Yaman ,bu senede allah nasip etti ,dostlarla ,mahalle sakinleriyle bir araya gelip iftar yaptık. Ya nasip bir dahaki seneye diyerek iftarın katılımcılarına teşekkür etti.

1 (3) 2 (3) 3 (3) 4 (4) 5 (4)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!