YA İDDİA OLSAYDI

YA İDDİA OLSAYDI

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Kocaalispor ve Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor Kocaali Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Grupta iddiası bulunmayan iki ekibin mücadelesinde 2 kırmızı kart çıktı. Orta Hakem Eren Türk’ün üç penaltı kararı verdiği müsabaka 3-2 Kocaalispor üstünlüğü ile sonuçlandı.

İki kırmızı, üç penaltı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 25. Hafta müsabakaları Pazar günü oynandı. Grupta iddiası bulunmayan Kocaalispor ve Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor Kocaali Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hayli çekişmeli geçen karşılaşmada iki kırmızı kart çıktı. Orta hakem Eren Türk üç kez de penaltı için düdük çaldı.

Perdeyi Caner açtı

Karşılamada gol perdesi 20. Dakikada Caner’in penaltı golü ile açıldı. İki ekibin de çok sayıda pozisyona girdiği ilk yarı 1-0 Kocaalispor üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısı ise adeta şampiyonluğa oynayan iki ekibin mücadelesi şeklinde geçti. 4 golün atıldığı ikinci yarıda iki kırmızı kart iki de penaltı kararı çıktı.

30 saniyede gol

İkinci yarı için yapılan santra vuruşunun ardından Beyköy Belediyespor defansının arasına atılan topu iyi süren Ömer Faruk ikinci yarının henüz 30. saniyesinde Kocaalispor’u 2-0 üstünlüğe taşıdı. 56 da Beyköy Belediyespor’dan Mehmet Aslan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 4 dakika sonrasında ise Kocaalispor’dan kaleci Bilal 60. dakikada kırmızı kart gördü.

Mehmet Özkan çalıştı

Bilal’in kırmızı kart görmesiyle defanstan Hakan Toker’i alan teknik direktör Talip Toprak yerine genç kaleci Kürşat’ı sahaya sürdü. 62’de penaltıyı gole çevire Mert Özkan farkı bire indirdi. Farkın azalması ile baskısını artıran konuk ekip 74’te bir gol daha buldu. Mert Özkan’ın kaleye uzak mesafeden çektiği sut gol oldu, skora denge geldi.

Final maçı gibi

74’te gelen beraberliğin ardından adeta şampiyonluk müsabakasına dönen karşılaşmada zaman zaman gergin anlar da. Üst üste pozisyon bulan ev sahibi Kocaalispor Ömer Faruk ve Doğan’la üç net pozisyondan yararlanamadı. Konuk Beyköy Belediye’nin ise iki net pozisyonu Kocaalispor defansına takıldı.

Caner affetmedi

Karşılaşmanın son golü, gol perdesini açan Caner’den geldi. Beyköy Ceza sahası içerisinde oyuna sonradan giren Umar’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı 89. Dakikada gole çeviren Caner Kocaalispor’u yeniden galibiyete taşıdı. İddiası grupta iddiası bulunmayan iki ekibin mücadelesi 3-2 Kocaalispor üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Eren Türk** Selçuk Gökgöz** Celal Ertaş**

Kocaalispor: Bilal (K.K.) Hakan*** (Kürşat*) Caner**** Mustafa** Emrah*** Muzaffer** Erdi** Berat** (Berkay**) Ömer Faruk*** Burak*** Oğuzhan** (Umar**)

Antrenör: Talip Toprak

Beyköy Belediyespor: H. Mert** Osman* (Umut**) Mehmet A. (K.K) Enes** Mert*** Soydan** Selman** Mustafa* (Akif*) Souleymane D.** Yusuf** (Mahsun**) İnan*

Antrenör: Mustafa Yıldırım

Goller: Dk. 20 (pen.) – Dk. 89 (pen.) Caner, Dk. 46 Ömer Faruk (Kocaalispor) Dk. 62 (pen.) – Dk. 74 Mert Ö. (Beyköy Belediyespor)

Kırmızı Kartlar: Dk. 60 Bilal (Kocaalispor) Dk. 56 Mehmet A. (Beyköy Belediyespor)

ERM_46662 ERM_46764 kocaalispor5kocaalispor5

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!